Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Sylvie Kreusch – “Just A Touch Away”

© CPU – Jan Van Hecke

Eerder dit jaar zagen we Sylvie Kreusch nog het beste van zichzelf geven in de Vooruit. Met haar zuiderse muziek en magische dansmoves wist ze het publiek daar helemaal op te zwepen. Met slechts één ep op zak wist ze toen al te overtuigen en deed ze ons uitkijken naar meer. “Just A Touch Away” is het eerste lied dat we te horen krijgen sinds de release van BADA BING! BADA BOOM!, de ep met onder meer “Flaunt It! Try It” en “Belle” erop. Naast het Europese publiek wist de Antwerpse ook al de modewereld te fascineren. Zo stond Sylvie Kreusch al verschillende keren in Vogue en werkte ze samen met onder meer Prada en Miu Miu.

Op “Just A Touch Away” krijgen we Sylvie Kreusch te horen zoals we ze graag horen. Het lied begint met zuiderse percussie en enkele mysterieuze geluiden vooraleer de zwoele stem van de Antwerpse erbij komt. Tijdens het refrein krijgen we ‘Aah, aha’ te horen, en juist op die momenten lijkt ze de luisteraar te betoveren met haar zang. Toch is het vooral de spanning in de gelaagde muziek die ons bekoort, ook al gaat die zoals gewoonlijk goed samen met de eigenwijze zang van de muzikante. Sylvie Kreusch maakte dit lied voor de Italiaanse modeontwerper Valentino en ondanks dat hij er wellicht niet meer op zal dansen, mag hij tevreden zijn met wat de Antwerpse voor hem maakte.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

23 oktober 2020

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief