Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Doja Cat – “Kiss Me More” (feat. SZA)

Doja Cat brengt haar eerste single van het jaar, en “Kiss Me More” is tegelijkertijd haar eerste single sinds januari vorig jaar. Je zou het niet zeggen, aangezien de Amerikaanse zangeres/rapster non-stop te horen is. Toch is “Boss Bitch“, dat ze in januari schreef voor de film Birds of Prey, haar laatste officiële release in eigen naam. Naast het nonchalante tussendoortje “UNISEX FREESTYLE” en de heruitgave van “Freak” waren er met “To Be Young“, “Baby I’m Jealous” en “Best Friend” samenwerkingen met respectievelijk Anne-Marie, Bebe Rexha en Saweetie. Daarnaast verscheen ze ook nog op de remix van Ariana Grandes “34+35“.

Doja Cat werkt duidelijk goed samen met andere artiesten, en ongetwijfeld daarom is haar eerste eigen release alweer met een feature. Op “Kiss Me More” krijgen we SZA te horen, die verrassend goed samengaat met Doja. Haar volwassen r&b-geluid contrasteert sterk met Doja’s haast kinderlijke zang. Dit alles wordt ondersteund door het typische exotische gitaartje dat we kennen van Doja’s hit “Say So“, wat resulteert in een aanstekelijk, funky liedje. “Kiss Me More” is bovendien Doja’s eerste single van haar opkomende derde album Planet Her, waar nog geen releasedatum van bekend is.

Doja Cat: Facebook / Instagram / Twitter

SZA: Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

230 posts

About author
Ik vond geluk in een roze donut.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single SZA - "The Anonymous Ones"

Het gaat de laatste tijd de goede kant op voor SZA. Recentelijk verscheen ze op het nummer “Kiss Me More” van Doja…
AlbumsRecensies

Doja Cat - Planet Her (★★★): Consistente ruimtereis

Toen Doja Cat in 2018 op het internet doorbrak, hadden we niet op een lange carrière durven hopen. Toch zijn we nu…
AlbumsRecensies

Bebe Rexha - Better Mistakes (★★½): Fouten zijn menselijk

De Amerikaanse popster Bebe Rexha bezorgde ons in het verleden al heel wat radiohits door samen te werken met onder andere Martin…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.