Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bebe Rexha & Doja Cat – “Baby I’m Jealous”

Bebe Rexha mag zichzelf tot de meest gestreamde vrouwen rekenen en heeft dus al een resem hits achter haar naam staan. Vooral haar samenwerkingen met o.a. Martin Garrix, David Guetta en G-Eazy werden monsterhits waardoor de Amerikaanse zangeres een vaste waarde in de popwereld werd. Omdat samenwerkingen haar zeer goed afgaan, strikte ze voor haar nieuwe single het nieuwste Amerikaanse fenomeen Doja Cat. De rapster en zangeres brak dit jaar volledig door en is inmiddels niet meer uit de charts te krijgen.

Bebe Rexha zoekt op “Baby I’m Jealous” niet meteen nieuwe oorden op, maar blijft vooral haar stijl trouw. Op haar sociale media kondigde ze aan voortaan geen popster, maar een rockster te zijn, al zijn de rockinvloeden op de nieuwe track eerder schaars. De gitaren zijn misschien aanwezig, maar komen naast Bebe Rexha en Doja Cat wat bleekjes over. Die laatste maakt ondanks een eerder korte strofe een goede beurt en geeft het nummer nog wat meer pit. Op “Baby I’m Jealous” zijn we niet meteen jaloers, al zal Rexha met Doja wellicht opnieuw een hit scoren met de single.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1366 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Doja Cat - Planet Her (★★★): Consistente ruimtereis

Toen Doja Cat in 2018 op het internet doorbrak, hadden we niet op een lange carrière durven hopen. Toch zijn we nu…
AlbumsRecensies

Bebe Rexha - Better Mistakes (★★½): Fouten zijn menselijk

De Amerikaanse popster Bebe Rexha bezorgde ons in het verleden al heel wat radiohits door samen te werken met onder andere Martin…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Doja Cat - "Kiss Me More" (feat. SZA)

Doja Cat brengt haar eerste single van het jaar, en “Kiss Me More” is tegelijkertijd haar eerste single sinds januari vorig jaar….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.