Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Anne-Marie & Doja Cat – “To Be Young”

Het parcours dat Anne-Marie de afgelopen jaren heeft afgelegd is op zijn minst opmerkelijk te noemen. Voor ze zich volledig op de muziek stortte, was de Britse wereldkampioen karate en imponeerde ze met haar ontzettend snelle reflex. Intussen is ze één van de populairste zangeressen van Europa en lijkt haar populariteit nog lang niet gepiekt te zijn. Haar debuutalbum Speak Your Mind behoort tot de meest gestreamde albums van een zangeres op Spotify en dat succes wilt ze met haar tweede album alvast evenaren.

Het is een ongeschreven regel, maar de tweede single release van een album is meestal de track waarin het label het grootste hitpotentieel zien. Nadat Anne-Marie met haar vorige single “Birthday” niet helemaal aan de hype van haar vorige hits tipte, ligt nu alle hoop op “To Be Young”. Hoewel de titel en een feature van Doja Cat op het eerste gezicht veelbelovend klinken, mist het nummer een beetje overtuigingskracht. Anne-Marie pakte in het verleden het beste uit op energieke nummers, en zo ligt het tempo op “To Be Young” misschien een tikkeltje te laag. Ook de veel te korte en daarom overbodige passage van de gevierde rapster Doja Cat brengt weinig extra flair.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1383 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Anne-Marie - "Beautiful"

Anne-Marie brengt alweer een nummer vol positieve energie uit. De zangeres werd vooral bekend door haar samenwerking met Clean Bandit voor de…
AlbumsRecensies

Doja Cat - Planet Her (★★★): Consistente ruimtereis

Toen Doja Cat in 2018 op het internet doorbrak, hadden we niet op een lange carrière durven hopen. Toch zijn we nu…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Anne-Marie & Niall Horan - "Our Song"

De een begon als achtergrondzangeres van het ooit zeer populaire Rudimental, terwijl de ander lid was van de tienermeisjes in zwijm doen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.