Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Doja Cat – “Boss B*tch”

De huidige koningin van de populaire filmpjes app TikTok, is de Amerikaanse rapster Doja Cat. Haar nummers worden er door de grootste sterren opgepikt en bijgevolg miljoenen keren gestreamd. Ondertussen behoort ze met haar zeventien miljoen maandelijkse luisteraars tot de top van de vrouwelijke urban scene en heeft ze al twee succesvolle albums uitgebracht. Haar populariteit blijft met de dag stijgen en daar zal ook de nieuwe single een handje bij helpen.

Op de nieuwe Hollywood blockbuster Birds Of Prey is de nieuwe single van Doja Cat te vinden. “Boss B*tch” is een stoere, explosieve track waar de bassen centraal staan. De Amerikaanse superster eist echter alle aandacht op met haar onvergelijkbare flow en coole attitude die ze op het nummer aan de dag legt. Doja Cat is een echte ‘boss’ en mag zich stilaan tot de grootste rapsters van het moment rekenen.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

24 januari 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief