Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single LP – “One Last Time”

Sommige mensen hebben een bijnaam, anderen gaan dan weer door het leven met slechts een voornaam en dan heb je Laura Pergolizzi die haar initialen als artiestennaam gebruikt. De Amerikaanse wist in 2016 met “Lost On You” heel wat aandacht naar zich toe te trekken, maar laat het duidelijk zijn dat dat lang niet haar enige goeie nummer is. Twee jaar na die hit verscheen het meest recente album van LP, dat ze voorstelde tijdens een energieke show in La Madeleine. Door technische problemen moest ze het optreden afwerken met niet veel meer dan haar krachtige stem en ukelele en sindsdien kijken we uit naar meer van Pergolizzi. Vorig jaar bracht ze twee nieuwe nummers uit, waarvan vooral “The One That You Love” wist te bekoren.

We vermoeden dat er een nieuw album zit aan te komen, want “One Last Time” is de derde single in acht maanden tijd. Afgaande op wat we die afgelopen maanden te horen kregen, zal de zesde langspeler van LP in de lijn liggen van ouder werk. De toon wordt hier gezet met wat gefluit en eens de ‘la-la-la’ begonnen is voelt “One Last Time” aan als een warm familiefeest. Op zich is er niet veel bijzonder of gewaagd aan het nummer, maar het voelt aan als een gezellige en vreugdevolle knuffel van LP en dat je makkelijk kan meezingen maakt het extra fijn!

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

783 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single LP - "Goodbye"

Ondanks dat er nog niets officieel is aangekondigd, ziet het er naar uit dat LP binnenkort met een nieuw album zal komen….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single LP - "The One That You Love"

Eerder dit jaar bracht LP een livealbum uit, maar er verschijnt ook nieuw materiaal van de Amerikaanse in 2020! Laura Pergolizzi, zoals…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Rock Werchter bevestigt o.a. Miles Kane, Jake Bugg en Fontaines D.C.!

Het zijn tegenwoordig alweer drukke dagen in Werchter. Eerder deze week werd de line-up van zusterfestival TW Classic afgerond en ook de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.