Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single LP – “The One That You Love”

Eerder dit jaar bracht LP een livealbum uit, maar er verschijnt ook nieuw materiaal van de Amerikaanse in 2020! Laura Pergolizzi, zoals de muzikante voluit heet, schreef reeds nummers voor Backsteet Boys, Céline Dion, Cher en meer. Zelf scoorde ze in Vlaanderen ook een grote hit met “Lost on You” en in Wallonië en sommige andere landen blijft het succes veel langer aanslepen. Zo zagen we vorig jaar in La Madeleine een krachtige show van LP met een hoofdzakelijk Franstalig publiek dat maar al te graag meezong. Ook in pakweg Rusland lijkt de muziek van Pergolizzi wat meer aan te slaan en om die reden nam ze daar dat livealbum op.

De herkenbare stem van LP is het eerste dat opvalt op “The One That You Love” en ook op deze single toont ze dat haar vocale wapen sterk is. Tijdens het refrein kegelt ze er enkele dramatische ‘oh oh oh’s naar binnen en ook de harde manier van drummen voegt net als de viool een vleugje drama toe aan het geheel. Het is een vrij voorspelbare popsong geworden, maar de vrije en feestelijke sfeer die het nummer met zich meebrengt maakt veel goed.

FacebookInstagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

783 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single LP - "Goodbye"

Ondanks dat er nog niets officieel is aangekondigd, ziet het er naar uit dat LP binnenkort met een nieuw album zal komen….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single LP - "One Last Time"

Sommige mensen hebben een bijnaam, anderen gaan dan weer door het leven met slechts een voornaam en dan heb je Laura Pergolizzi…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Rock Werchter bevestigt o.a. Miles Kane, Jake Bugg en Fontaines D.C.!

Het zijn tegenwoordig alweer drukke dagen in Werchter. Eerder deze week werd de line-up van zusterfestival TW Classic afgerond en ook de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.