Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single LP – “One Like You”

© CPU – Nathan Dobbelaere

De Amerikaanse singer-songwriter Laura Pergolizzi gaat als LP door het leven met een lekker verwarrende moniker. De 42-jarige heeft in de aanloop naar haar zevende album Love Lines na de single “Golden” nu ook ”One Like You” op de wereld losgelaten. De rasechte songschrijver, die naast heel wat eigen werk ook nummers schreef voor artiesten als Rihanna, Cher, en de Backstreet Boys, durft wel eens de grenzen van verschillende genres te overstijgen. Zo horen we haar op “One Like You” van een minder poppy kant, en die kunnen we zeker smaken.

Het is te horen dat LP bovenal een passie heeft voor songschrijven, want ook nu ligt aan de basis een gewoon heel goed geschreven nummer. Voeg daaraan een zingende gitaar, een groovy baslijn, haar powerhouse van een stem, en lyrics over brandende liefde aan toe, en die combinatie maakt van “One Like You” een catchy nummer dat bij momenten zelfs een beetje als een rockanthem aandoet. LP hoeft zich niet meer te bewijzen, maar heeft dat bij deze toch nog eens gedaan. We kijken alvast uit naar haar nieuwe album Love Lines, dat 29 september uitkomt bij BMG.

Instagram / Facebook

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
InstagramLiveRecensies

Rock Werchter 2022 (Festivaldag 3): Het rijk der tieneridolen

Op de derde dag van Rock Werchter stonden pop en elektronische muziek centraal. Met headliners Imagine Dragons en Twenty One Pilots had…
AlbumsRecensies

JPEGMAFIA - LP! (★★★★½): Vergeet tussen de lijnen lezen

Hiphop zit vol rebelse figuren, maar JPEGMAFIA is toch wel van een andere soort. Met nummers als “Jesus Forgive Me, I’m A…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single LP - "Goodbye"

Ondanks dat er nog niets officieel is aangekondigd, ziet het er naar uit dat LP binnenkort met een nieuw album zal komen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.