Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single GOOSE – “Losing You”

“Losing You” is de laatste ontbrekende schakel van de nieuwe GOOSE ep Something New. Het nummer is net zoals zijn voorgangers op het album wat donkerder, maar toch met een sprankeltje hoop op de achtergrond. De nieuwe single is naar eigen zeggen de persoonlijke favoriet van de frontman van de groep.

Meteen stevig beginnen met een sterke elektronische beat, zo hebben we het graag! De stem van frontman Mickael Karkousse komt al snel in het nummer aan bod. Zoals steeds brengt de Belgische band electrorock met een stevig dansgehalte en daar blijven ze in slagen. Het nummer duurt echter wat te lang naar onze zin. Na twee minuten heb je alles wel gehoord en begint het wat langdradig aan te voelen. Wat absoluut niet wil zeggen dat het nummer slecht is. Het begint stevig en we horen ook zeker de dansbare muziek die we gewoon zijn van GOOSE, het had enkel ofwel wat mogen openbloeien, ofwel wat vroeger mogen stoppen.

Volgens Mickael zou “Losing You” hét nummer zijn dat de vibe binnen de Belgische band belichaamt. Dat is echter niet meteen het idee dat wij krijgen bij deze song. Als er één nummer is dat de energie, dansbaarheid en het enthousiasme van de groep representeert, dan is het “Viper”. Een stevige song met een formidabele climax. Het vijfde en daarmee ook laatste nummer van Something New heeft ons dus niet volledig kunnen tevredenstellen, maar gelukkig zijn er nog vier andere nummers op de ep waar we wel van kunnen smullen!

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

37 posts

About author
Ik beschouw mezelf als de visuele representatie van een tekort aan slaap en een teveel aan cafeïne.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Kowzi – Way to Go (★★★½): Popdelicatessen, ze bestaan nog

Regen klettert uit een zwaar bewolkte hemel tegen de vensters. Niet alleen de mensheid, maar ook de weergoden lijken de weg een…
AlbumsRecensies

Coline & Toitoine - SOMA (★★★): Zeemzoete pop

Als je nog nooit van Coline & Toitoine gehoord hebt, zet je dan maar schrap, want deze Belgische muzikanten hebben maar één…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Majé - "Loud & Proud"

Majé, uitgesproken als madjé, is de artiestennaam van Elvira Lawson. De Roeselaarse gebruikt het Togolese woord, dat sierlijk of sierlijkheid begeesterd, als…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.