Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Goose – “Viper”

©CPU – Chris Stessens

Goose is al gigantisch lang een vaste waarde in ons land, maar heeft zijn naam sinds het NONSTOP-project nog eens met fluostift aangeduid. Met dat concept waren de Kortrijkzanen van plan om heel wat dansvloeren terug in vuur en vlam te zetten, maar ja… Toch bleven Mickael Karkousse en zijn companen niet bij de pakken zitten en trokken ze de studio in. De afgelopen maanden vuurden de mannen met “Heaven“, “Something New” en “Girls Who Act Like Boys” een paar stevige dansplaten op ons af. Daar komt vandaag dubbel goed nieuws bij, want nieuwe single “Viper” is de voorbode van Something New, een ep met alle bovenstaande nummers, nog een single en een hand vol remixes.

In tegenstelling tot alle voorafgaande singles, is er op “Viper” geen plaats voor Mickaels stem. Al vanaf de eerste seconde zit een catchy synth in je gehoorkanalen vast en daar komt dan op z’n Goose’ nog heel wat andere elektronica bij kijken. Volgens de mannen zelf is het nummer een vertegenwoordiging van hun drang naar feesten en dat snappen we wel. We kunnen ons al een donkere club vol lasers inbeelden, waarop iedereen op dit nummer tegen elkaar staat te dansen. “Viper” bloeit dan ook helemaal open, want na verloop van tijd worden we steeds meer bedolven onder een vloedgolf aan donkere elektronica. Wij kijken alvast gigantisch hard uit naar de dag dat we terug mogen dansen, want dan zal Goose ongetwijfeld voor onvergetelijke feestjes zorgen.

Something New verschijnt op 26 februari via Safari Records.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

680 posts

About author
't is oke.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Rock Herk herbevestigt met o.a. Goose en Raketkanon groot deel line-up voor 2021, en voegt onder meer Brutus toe

Ook Rock Herk is een van de slachtoffers van de afgelaste festivalzomer in 2020, maar bij de pakken blijven ze niet zitten….
Muzieknieuwtjes

Gratis 10" van Goose op 20 juni voor Love Your Local Record Store

Dat Record Store Day dit jaar niet zoals gepland kon doorgaan, zorgt er niet voor dat er minder unieke releases zijn. Op…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Goose - "Heaven"

Ons Belgenlandje heeft op muzikaal vlak een aantal vaste waarden en daartoe behoren de mannen van Goose zeker en vast. Tot een…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.