Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Coach Party – “Everybody Hates Me”

In 2020 verdronken we haast in singles van Coach Party. Niet dat we dat erg vonden, want het Britse poprockcollectief is een ruwe diamant die zichzelf nu volop aan het polijsten is. Toch hopen we dat de band het nog een beetje ruw weet te houden op muzikaal vlak, want daar ligt hun grootste sterkte. Na de release van hun debuut-ep Party Food, volgden dan ook al snel de geweldige singles “Can’t Talk, Won’t” en “Really OK on My Own“. Het smaakte naar meer, die voorsmaakjes die Coach Party ons bleef serveren. Onze maag rommelde nu al even, want het was van oktober geleden dat we nieuw materiaal op ons bord kregen. Eindelijk is nu de volgende gang van ons smakelijk menu klaar: “Everybody Hates Me”.

We kennen het recept van Coach Party nu al wel, maar het blijft zo lekker klinken dat we er geen genoeg van kunnen krijgen. Op hun nieuwste exemplaar scheuren de Britten er van in het begin op los. De drum zet een stevig tempo, de gitaren zorgen voor een poppy twist en de zang bindt alles aan elkaar met een mysterieuze sfeer. Eenmaal de refreinen aanbreken, zijn we helemaal verkocht. Als tegen het einde van het nummer dan nog eens de instrumentale kwaliteiten van de band worden onderstreept, is het hek helemaal van de dam. Coach Party levert opnieuw een fantastisch nummer af, waardoor ons het water nu al in de mond loopt als we denken aan die volgende ep.

Samen met “Everybody Hates Me” maakte Coach Party de details van hun volgende ep bekend: After Party verschijnt op 20 april via Chess Club Records en telt nog drie nieuwe nummers.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1415 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #35

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos hoog. Daarom is het onmogelijk om alles binnen de correcte tijdspanne van een degelijke…
LiveRecensies

Coach Party @ Kavka Oudaan: Comfortabele energie

Met slechts drie ep’s op de teller, kan je stellen dat Coach Party een tamelijk nieuwe band is. De groep uit Isle…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Coach Party - "Nothing Is Real"

Fans van Coach Party hebben niet te klagen, want er zit alweer een nieuw project van de Britse rockers aan te komen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.