Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Syd – “Missing Out”

Syd leerden we in 2008 kennen als lid van het gestoorde hiphop collectief Odd Future, waar onder andere ook Tyler, the Creator, Frank Ocean en Earl Sweatshirt deel van uitmaakten. Haar doorbraak bij het grote publiek volgde toch vooral uit het succes met haar band The Internet, waarmee ze onze Ancienne Belgique platspeelde. Na in 2017 met Fin haar soloalbum uit te brengen en in 2018 het laatste album volgde van The Internet, werd het wat stil rond Sydney Loren Bennett. Ze werkte wel nog samen met namen als Lil Uzi Vert, ZAYN en Disclosure, maar op haar eigen muziek bleef het wachten tot vandaag.

Het is niet toevallig dat we vandaag, de vrijdag voor valentijn, “Missing Out” te horen krijgen, want in tegenstelling tot vele andere artiesten kiest Syd ervoor om een anti-valentijnsnummer op ons los te laten. Zo zingt ze met haar zachte, soulvolle stem over haar ex-geliefde die heel wat mist door haar te verlaten. Muzikaal gaat het er door de koele synths wat elektronischer en minder funky aan toe dan we van de zangeres gewend zijn, maar dit zorgt er wel voor dat Syds stem wat meer naar de voorgrond treedt.

Naast “Missing Out” beloofde Syd ook dat we dit jaar nog meer van haar mogen verwachten, wij zijn alvast benieuwd!

Instagram / Facebook

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Violet Skies - "The Internet"

Talent verschuilt zich niet altijd in grootse steden, want ook in godvergeten dorpjes in Wales bruist er af en toe iets. In…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Patrick Paige II – “Whisper (Want My Luv)” (feat. Steve Lacy, Allen Love & Durand Bernarr)

Patrick Paige II is misschien niet de meest klinkende naam, maar als we zeggen dat hij de bassist is van The Internet,…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Cero Ismael - "Missing Out"

De Amsterdamse Cero Ismael is een nieuw gezicht in de muziekscene, maar hij is vastberaden om snel uit te groeien tot de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.