Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rare Akuma & sake – “DOOM DESIRE”

Rare Akuma, ken je hem nog? 2020 ging zijn jaar zijn, maar corona stak daar helaas een stokje voor. Het begon nochtans enorm goed, met de geniale ep it’ll be okay. die eind 2019 uitkwam. Bijna een jaar geleden stelde hij die voor in een overvolle Trix Club waardoor wij rooskleurige toekomst zagen voor deze Antwerpse rapper en producer. Toch is er in 2020 eigenlijk niet veel meer gebeurd. Er verschenen nog singles als “GANTZ!” en “ANGER ANGELS”, die een beetje naar beneden werden gehaald door de matige ep QUARANTINE PACKAGE. Fans van Akuma wachten al te lang op een nieuw album. Krijgen we in 2021 eindelijk het langverwachte dirtytwominus te horen?

Vroeger liet Rare Akuma zich kenmerken door loeiharde ragecore, maar dat kan je al een hele tijd niet meer zeggen. Heel divers schippert de getalenteerde producer tussen beats die je tinnitus bezorgen en complexe melodieën die je helemaal betoveren. Net dat maakt Akuma zo’n boeiende artiest, en het is goed om te horen dat hij ook op zijn nieuwste single verfrissend uit de hoek komt. Op “DOOM DESIRE” verkeert de rapper in goed gezelschap van sake, een Amerikaanse rapper die mee deel uitmaakt van het hiphopcollectief Midnight Society. De single begint vrij mysterieus, maar barst al meteen open in stevige drum-‘n-bass. De hevig vervormde stem van Akuma zingt wat over een toxische relatie, maar dat trekt niet meteen de aandacht. Het belangrijkste is (opnieuw) de interessante productie. Met de hulp van sake is “DOOM DESIRE” (opnieuw) een echte banger, en het maakt ons extra benieuwd naar het album.

Alsjeblieft, Akuma, laat ons niet nog een jaar wachten?

Rare Akuma: Facebook / Instagram / Twitter

sake: Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

273 posts

About author
Ik vond geluk in een roze donut.
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Couleur Café 2022 (Festivaldag 2): Regen in de lucht en zon op het podium

Na een nacht en voormiddag rust opende het Ossegempark gisteren weer de deuren voor de tweede dag van Couleur Café. Het druilerige…
InstagramLiveRecensies

We Are Open 2022 (dag 1) @ Trix: We ontdekken weer hoe te dansen

Na twee jaar stilte kunnen we weer. Het Belgische tweedaags ontdekkingsfestival We Are Open opende zijn deuren, zalen, taps en dansvloeren om…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Rare Akuma - dirtytwominus (★★★½): Grondplan voor de underground

Rare Akuma maakt lang geen muziek meer om de beroemdste artiest te worden. Hij maakt geen muziek om een imago te boosten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.