banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rare Akuma & sake – “DOOM DESIRE”

Rare Akuma, ken je hem nog? 2020 ging zijn jaar zijn, maar corona stak daar helaas een stokje voor. Het begon nochtans enorm goed, met de geniale ep it’ll be okay. die eind 2019 uitkwam. Bijna een jaar geleden stelde hij die voor in een overvolle Trix Club waardoor wij rooskleurige toekomst zagen voor deze Antwerpse rapper en producer. Toch is er in 2020 eigenlijk niet veel meer gebeurd. Er verschenen nog singles als “GANTZ!” en “ANGER ANGELS”, die een beetje naar beneden werden gehaald door de matige ep QUARANTINE PACKAGE. Fans van Akuma wachten al te lang op een nieuw album. Krijgen we in 2021 eindelijk het langverwachte dirtytwominus te horen?

Vroeger liet Rare Akuma zich kenmerken door loeiharde ragecore, maar dat kan je al een hele tijd niet meer zeggen. Heel divers schippert de getalenteerde producer tussen beats die je tinnitus bezorgen en complexe melodieën die je helemaal betoveren. Net dat maakt Akuma zo’n boeiende artiest, en het is goed om te horen dat hij ook op zijn nieuwste single verfrissend uit de hoek komt. Op “DOOM DESIRE” verkeert de rapper in goed gezelschap van sake, een Amerikaanse rapper die mee deel uitmaakt van het hiphopcollectief Midnight Society. De single begint vrij mysterieus, maar barst al meteen open in stevige drum-‘n-bass. De hevig vervormde stem van Akuma zingt wat over een toxische relatie, maar dat trekt niet meteen de aandacht. Het belangrijkste is (opnieuw) de interessante productie. Met de hulp van sake is “DOOM DESIRE” (opnieuw) een echte banger, en het maakt ons extra benieuwd naar het album.

Alsjeblieft, Akuma, laat ons niet nog een jaar wachten?

Rare Akuma: Facebook / Instagram / Twitter

sake: Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

239 posts

About author
Ik vond geluk in een roze donut.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rare Akuma - "crackuma" (feat. Kleine Crack)

De Antwerpse Rare Akuma heeft ondertussen geen inleiding meer nodig. Zijn muzikaal cv bevat onder andere Zwangere Guy en zelfs de Amerikaanse…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

The Haunted Youth, Chibi Ichigo, Psychonaut en meer Belgisch talent op We Are Open 2022!

De combitickets vliegen pijlsnel de deur uit en dat zonder dat er nog maar een artiest werd aangekondigd voor We Are Open….
InstagramLiveRecensies

Pukkelpopkwartier (Dag 1): Bliksem en donder

Het rijk der vrijheid opent bijna zijn deuren, maar voor een normale Pukkelpop-editie was het jammer genoeg nog iets te vroeg. Het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.