Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rare Akuma – “NO COMPLAINING” (feat. Lowye)

© CPU – Peter Verstraeten

Hij begon als dubstep- en drum-‘n-bassproducer, maar de honderdduizenden streams die Rare Akuma op Soundcloud verzamelde heeft hij toch te danken aan zijn zogenaamde ragecore. Naast rapper is de Antwerpenaar ook producer en maakte hij al beats voor onder andere $uicideboy$. De brutale bassen van het creatieve beest kan je terugvinden op “RAGING FISTS” en “GANTZ!“, dat in oktober nog door Rampage-bezieler Murdock werd herwerkt. Verder staan er al namen als bbno$, Joost en DVTCH NORRIS achter de zijne en bouwt hij zijn achtergrond in de basmuziek verder uit via het zijproject 19825. Na debuutalbum AKUMA SEASON kwam de rapper een jaar geleden met dirtytwominus. Op zijn nieuwste nummer “NO COMPLAINING” levert opkomende rapper Lowye een bijdrage.

De uitkomst van die samenwerking is een hoogenergetische track, die van start gaat met een robotstem en aangeeft dat je niet moet klagen over de slechte gebeurtenissen in je leven. Door erover te mopperen geraken we niet over ons trauma of liefdesverdriet heen, zingt de licht ge-autotunede stem van Akuma. De synths en de agressieve bassen op “NO COMPLAINING” doen onze trommelvliezen bijna uit onze oren trillen en worden verzorgd door OSKI, die ook al beats voor Laura Tesoro in elkaar knutselde. Een flitsende en kwalitatieve (t)raptrack is hiermee geboren. Wij zouden niet klagen moesten beide heren vaker met elkaar de studio inkruipen.

Rare Akuma: Facebook / Instagram
Lowye: Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
InstagramLiveRecensies

Coely @ Ancienne Belgique (AB): Releaseparty tot de tweede macht

‘Ah, die van “Don’t Care”?’, hoorden we laatst toen we het over Coely hadden. Inderdaad, maar sinds vorige week heeft ze ook…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single LeBlanc - "TWIJFEL" (feat. Ide Snake)

Allebei stonden ze al in de finale van een belangrijke wedstrijd voor jong opkomend talent, maar op een echte doorbraak wachten beide…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Juice WRLD - "The Light"

Juice WRLD had het ongeluk slechts 21 jaar op deze aardbol te mogen rondlopen. In 2019 overleed de Amerikaanse artiest aan de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.