banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Goose – “Something New”

© CPU – Matthias Engels

Een van ‘s vaderlands populairste danceacts is terug met nieuwe muziek. Het Kortrijkse viertal Goose is niet vies van innovatie en hebben met hun eigen Safari Studio hun nieuwe muzikale oase gevonden. De nieuwe studio gaf de groep nog meer energie en goesting en zoals ze ons laten weten is er nog heel wat meer nieuwe muziek op komst. Deze zomer staan ze alweer op een heleboel festivals met het concept GOOSE NONSTOP, een nog meer dansbare versie van hunzelf en nog meer synths. De liveshow lijkt ook invloed te hebben gehad op het creëren van muziek, want we horen op “Something New” nog meer synths en dansbare vibes dan eerder.

Goose blijft zichzelf trouw, maar slaagt er toch in om op “Something New” nieuwe accenten in hun muziek te steken. Synths vormen de basis, maar de rockinvloed is op “Something New” duidelijk te horen ook dankzij de gitaar. Mickael Karkousse zingt ook minder dan vroeger en als dat het geval is, dan zijn het enkel de woorden ‘Something New’. Storen doet dat echter helemaal niet, want het nummer focust vooral op het instrumentele en dat zit zoals gewoonlijk super strak. Goose blijft een progressieve band die durft, zoals ze met hun met nieuwe single “Something New” aantonen, zonder hun roots uit het oog te verliezen.

Deze zomer kan men Goose (NONSTOP) aan het werk zien op volgende festivals: 21 juli op Tomorrowland te Boom, 27 juli op Suikerrock te Tienen, 3 augustus op de Lokerse Feesten en 7 september op Crammerock te Stekene.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1453 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Mickael Karkousse - Where Do We Begin (★★★): Ongedwongen zijsprong

Met het in binnen- en buitenland gegeerde GOOSE kon Mickael Karkousse al heel wat pluimen op zijn hoed steken. Het Belgische uithangbord…
InstagramLiveRecensies

Two Days of Rock Herk (Dag 1): Boem! Energiebom!

Overal in ons land duiken er de laatste weken bevrijdingsfeesten op, die schuilgaan onder de titel ‘festival’. Ook in Limburg is dat…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mickael Karkousse - "Never Give Up"

Mickael Karkousse is bezig aan een drukke zomer, want ondanks dat festivals schaars zijn, staat hij met GOOSE op zowat elk alternatief…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.