Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Goose – “Heaven”

© CPU – Matthias Engels

Ons Belgenlandje heeft op muzikaal vlak een aantal vaste waarden en daartoe behoren de mannen van Goose zeker en vast. Tot een paar jaar geleden bleef het nog rustig rond de band, maar sinds 2018 staat er met GOOSE NONSTOP een stevig concept op poten. Pauzes tussen de nummers zijn nu dus verleden tijd, want als Goose eenmaal vertrokken is, is er geen houden meer aan. Sinds eind vorig jaar kregen we dan met “Girls Who Act Like Boys” en “Something New” eindelijk nog eens nieuw materiaal van de West-Vlamingen te horen, en het was duidelijk dat die perfect binnen het NONSTOP-concept pasten. Ook voor het nieuwe “Heaven” zou dat geen probleem moeten zijn, want ook nu gaat het er stevig aan toe.

De intro van “Heaven” komt al meteen hard binnen, dankzij de stevige beat en onheilspellende elektronica. Als daar dan nog eens de mysterieuze stem van Michael Karkousse bijkomt, is de toon gezet. Voor de elektroliefhebber, doet het nummer zijn naam natuurlijk alle eer aan, want de synths en heel wat andere elektronische geluiden worden weer langs alle kanten op ons afgevuurd. Ondanks dat de single redelijk eentonig klinkt, lijkt Goose af en toe toch vernieuwend uit de hoek te komen. Het nummer bouwt op naar een hoogtepunt, maar valt dan jammer genoeg plots stil; al zal dat in de liveshows gewoon overvloeien in een volgende hit. Met “Heaven” in de set zal dat ongetwijfeld een nog groter feest zijn dan gewoonlijk.

Als alles goed gaat – en je een ticket hebt – kan je Goose op 27 juni aan het werk zien in Kompass in Gent.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1011 posts

About author
't is oke.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
InstagramLiveRecensies

Two Days of Rock Herk (Dag 1): Boem! Energiebom!

Overal in ons land duiken er de laatste weken bevrijdingsfeesten op, die schuilgaan onder de titel ‘festival’. Ook in Limburg is dat…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mickael Karkousse - "Never Give Up"

Mickael Karkousse is bezig aan een drukke zomer, want ondanks dat festivals schaars zijn, staat hij met GOOSE op zowat elk alternatief…
InstagramLiveRecensies

Bruis Maastricht (Dag 3): Alles komt altijd goed

Voor de derde en laatste keer dit jaar zakten we gisteren af naar Maastricht, waar Bruis aan zijn slotdag toe was. De…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.