Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Benny Sings – “Nobody’s Fault” (feat. Tom Misch)

Onze immer sympathieke noorderbuur Benny Sings weet hoe je een dag meteen goed kunt maken. Vandaag kondigde hij aan dat we een nieuw album van hem mogen verwachten, Music wordt de opvolger van City Pop en komt uit op 9 april. Eerdere nummers “Music“, “Sunny Afternoon” en de samenwerking met Mac Demarco “Rolled Up” staan al op het album en vandaag komt er met “Nobody’s Fault” nog een mooie gast bij met niemand minder dan Tom Misch.

Voor “Nobody’s Fault” wijkt Benny Sings niet van zijn succesformule af. Een vrolijk, funky synthdeuntje leidt het nummer als een rode draad en zorgt ervoor dat we niet kunnen blijven stilzitten op een liedje dat gaat over een stukgelopen relatie. Benny zingt met zijn over iemand die door zijn geliefde werd afgewezen en er rationeel op reageert in plaats van op een emotionele manier. Naar het einde toe horen we eindelijk Toms bijdrage in de vorm van een heerlijke gitaarsolo waarbij je gewoonweg niets anders kan doen dan dansen zoals Benny in de videoclip.

Benny Sings weet hoe je lekker laidback nummers moet maken die tegelijkertijd toch funky en dansbaar zijn en daarom kijken wij al reikhalzend uit naar vrijdag 9 april, de dag dat Music verschijnt.

Facebook Instagram

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Yussef Dayes - Black Classical Music (★★★★½): Als personificatie van pure passie

De dertigjarige Yussef Dayes is met drumstokken in zijn handen geboren. De Londenaar kreeg op amper vierjarige leeftijd van zijn ouders een…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Yussef Dayes - "Rust" (feat. Tom Misch)

Wanneer Tom Misch en Yussef Dayes muziek lossen let je maar beter op, want het tweetal schiet meestal récht in de roos….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sofie Winterson - "Lost You to a Boy"

Nadat Sofie Winterson samen met Benny Sings de ep Moral had uitgebracht, smaakte dat blijkbaar naar meer. Begin juni verschijnt Southern Skies,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.