Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Benny Sings – “Music”

De Amsterdamse Benny Sings beschikt over een uiterst gemoedelijke formule, wat hem verleden jaar zijn zesde, comfortabel aanvoelende en eerlijk klinkende studioalbum opleverde. Tim van Berkestijn schuwt ook geen samenwerking; zo sloeg hij al de handen in elkaar met onder andere Rex Orange County, Free Nationals en onze eigenste blackwave. Vandaag lost Tim een nieuwe solosingle, die gelukkig meer om het lijf heeft dan de titel ervan.

Benny Sings zingt over muziek op “Music”, maar in tegenstelling tot wat die beschrijving suggereert, komt het nummer heel ongedwongen over. De gezellige sfeer komt weer eens al je zorgen van tafel vegen om iets heerlijk warms en easy-going in de plaats neer te zetten. Benny Sings zoals we hem graag hebben dus. Ook de homevideofragmenten uit een lang vervlogen kindertijd dragen bij aan het onschuldige karakter van “Music”. Ook al is dit niet zijn meest originele werk tot nu toe, zullen we daar geen seconde van wakker liggen. Benny maakt onze dag, en meer moet dat niet zijn.

Facebook / Instagram

 

15 januari 2020

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief