Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Benny Sings – “Rolled Up” feat. Mac DeMarco

Dromen komen uit voor onze noorderbuur Benny Sings. De Amsterdammer mocht na een succes met Rex Orange County een dagje in de studio van de Canadese Mac DeMarco. De dromerige pop van Benny Sings blijkt ideaal te smaken in een cocktail met DeMarco’s nonchalance. “Rolled Up” gaat over het gevoel zich in de vuilnisbak te bevinden, zonder dat daar een reden voor is. Terwijl alles eigenlijk best wel goed gaat. Het beste is dan misschien alles achter je te laten. Iets wat niet moeilijk is op de deuntjes van “Rolled Up”.

Niet dat we willen aanzetten tot kankerverwekkende verslavingen, maar het liedje kwam blijkbaar opborrelen bij het rollen van een sigaret. Wie zich herkent in het hierboven beschreven, kan zich misschien eens wagen aan een Viceroy in het herfstzonnetje, met Benny en Mac door de speakers. “Rolled Up” is namelijk een heel chill nummer geworden waarbij alle elementen om je heel laidback te voelen samen komen.

De laatste jaren gaat het goed met Benny Sings. Hij mocht al samenwerken met The Free Nationals, Goldlink, John Mayer en vele anderen. De droompop van de Amsterdammer lijkt aan te slaan aan de andere kant van de grote plas. Nu valt ook Mac voor zijn muzikale charmes. Om 18u vanavond gaat de YouTube video in première. Maar je kan nu al wegdromen op Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sofie Winterson - "Image"

De afgelopen weken was zangeres Sofie Winterson succesvol op tournee met haar muzikale samenwerkingsproject MICH. Die tour ging langs een aantal uitverkochte…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Mac DeMarco - 5 Easy Hot Dogs (★★): Verdwaald in de leegte

Nadat hij het grootste deel van zijn 2022 tour afzegde, inclusief zijn geplande show in het Rivierenhof, was het even onduidelijk wat…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Benny Sings - “Young Hearts”

Benny Sings is in de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot een van de grootste vaste waarden in de Nederlandse muziekwereld. Hij bracht…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.