Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Benny Sings – “Rolled Up” feat. Mac DeMarco

Dromen komen uit voor onze noorderbuur Benny Sings. De Amsterdammer mocht na een succes met Rex Orange County een dagje in de studio van de Canadese Mac DeMarco. De dromerige pop van Benny Sings blijkt ideaal te smaken in een cocktail met DeMarco’s nonchalance. “Rolled Up” gaat over het gevoel zich in de vuilnisbak te bevinden, zonder dat daar een reden voor is. Terwijl alles eigenlijk best wel goed gaat. Het beste is dan misschien alles achter je te laten. Iets wat niet moeilijk is op de deuntjes van “Rolled Up”.

Niet dat we willen aanzetten tot kankerverwekkende verslavingen, maar het liedje kwam blijkbaar opborrelen bij het rollen van een sigaret. Wie zich herkent in het hierboven beschreven, kan zich misschien eens wagen aan een Viceroy in het herfstzonnetje, met Benny en Mac door de speakers. “Rolled Up” is namelijk een heel chill nummer geworden waarbij alle elementen om je heel laidback te voelen samen komen.

De laatste jaren gaat het goed met Benny Sings. Hij mocht al samenwerken met The Free Nationals, Goldlink, John Mayer en vele anderen. De droompop van de Amsterdammer lijkt aan te slaan aan de andere kant van de grote plas. Nu valt ook Mac voor zijn muzikale charmes. Om 18u vanavond gaat de YouTube video in première. Maar je kan nu al wegdromen op Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Benny Sings - Music (★★★): Zondagnamiddagmuziek

Onze sympathieke noorderbuur Tim van Berkenstijn, voor de meesten beter bekend als Benny Sings, zag zijn ster enkele jaren geleden pijlsnel de…
FeaturesMuzieknieuwtjes

55 albums om naar uit te kijken in april en mei

Het eerste kwartaal van 2021 loopt ten einde en de lente is eindelijk in het land. Ook de muziekwereld lijkt weer helemaal…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Benny Sings - "Here It Comes"

Op 9 april krijgen we twee jaar na City Pop weer een nieuw album van noorderbuur Benny Sings. Eerder kregen we vanop Music, zoals het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.