Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Benny Sings – “Rolled Up” feat. Mac DeMarco

Dromen komen uit voor onze noorderbuur Benny Sings. De Amsterdammer mocht na een succes met Rex Orange County een dagje in de studio van de Canadese Mac DeMarco. De dromerige pop van Benny Sings blijkt ideaal te smaken in een cocktail met DeMarco’s nonchalance. “Rolled Up” gaat over het gevoel zich in de vuilnisbak te bevinden, zonder dat daar een reden voor is. Terwijl alles eigenlijk best wel goed gaat. Het beste is dan misschien alles achter je te laten. Iets wat niet moeilijk is op de deuntjes van “Rolled Up”.

Niet dat we willen aanzetten tot kankerverwekkende verslavingen, maar het liedje kwam blijkbaar opborrelen bij het rollen van een sigaret. Wie zich herkent in het hierboven beschreven, kan zich misschien eens wagen aan een Viceroy in het herfstzonnetje, met Benny en Mac door de speakers. “Rolled Up” is namelijk een heel chill nummer geworden waarbij alle elementen om je heel laidback te voelen samen komen.

De laatste jaren gaat het goed met Benny Sings. Hij mocht al samenwerken met The Free Nationals, Goldlink, John Mayer en vele anderen. De droompop van de Amsterdammer lijkt aan te slaan aan de andere kant van de grote plas. Nu valt ook Mac voor zijn muzikale charmes. Om 18u vanavond gaat de YouTube video in première. Maar je kan nu al wegdromen op Spotify.

14 oktober 2020

About Author

Tibo De Leenheer


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief