Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Benny Sings – “Rolled Up” feat. Mac DeMarco

Dromen komen uit voor onze noorderbuur Benny Sings. De Amsterdammer mocht na een succes met Rex Orange County een dagje in de studio van de Canadese Mac DeMarco. De dromerige pop van Benny Sings blijkt ideaal te smaken in een cocktail met DeMarco’s nonchalance. “Rolled Up” gaat over het gevoel zich in de vuilnisbak te bevinden, zonder dat daar een reden voor is. Terwijl alles eigenlijk best wel goed gaat. Het beste is dan misschien alles achter je te laten. Iets wat niet moeilijk is op de deuntjes van “Rolled Up”.

Niet dat we willen aanzetten tot kankerverwekkende verslavingen, maar het liedje kwam blijkbaar opborrelen bij het rollen van een sigaret. Wie zich herkent in het hierboven beschreven, kan zich misschien eens wagen aan een Viceroy in het herfstzonnetje, met Benny en Mac door de speakers. “Rolled Up” is namelijk een heel chill nummer geworden waarbij alle elementen om je heel laidback te voelen samen komen.

De laatste jaren gaat het goed met Benny Sings. Hij mocht al samenwerken met The Free Nationals, Goldlink, John Mayer en vele anderen. De droompop van de Amsterdammer lijkt aan te slaan aan de andere kant van de grote plas. Nu valt ook Mac voor zijn muzikale charmes. Om 18u vanavond gaat de YouTube video in première. Maar je kan nu al wegdromen op Spotify.

Related posts
AlbumsRecensies

The Simps - Siblings (★★★★): Puberale postpunk van een dynamisch duo

Je kent misschien wel een groep die je terugbrengt naar die zorgeloze tienerjaren in het skatepark. Zelfs als je zoals ons amper…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rex Orange County - "AMAZING"

Het is altijd volop zomer in de prachtige muziek van Rex Orange County. Al haalt hij geregeld zware en weemoedige thema’s aan,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rex Orange County - "KEEP IT UP"

Duimpjes in de lucht, want Rex Orange County is terug! Het soloproject van Alexander O’Connor is populairder dan ooit tevoren met maar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.