Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single The Vices – “Looking For Faces”

In Nederland leeft alternatieve muziek meer dan ooit en dat zet heel wat jonge bands ook internationaal op de kaart. The Vices is zo een band die zich al geregeld in de kijker wist te spelen en in Nederland ook al aan een flinke opmars bezig is. Op radiostations 3FM en KINK worden ze grijsgedraaid en ondertussen brouwde de vindingrijke band samen met een lokale brouwerij ook een speciaal biertje. Het garagepopviertal uit Groningen heeft van de concertarme periode gebruik gemaakt om aan hun debuutalbum Looking For Faces te werken; die ze zullen uitbrengen op het pas opgestarte Mattan Records label. Het gelijknamige “Looking For Faces” is de tweede voorbode van dat debuut waarmee de band indruk maakt.

The Vices kunnen namelijk met “Looking For Faces” weer een uiterst sterk nummer aan hun discografie toevoegen. Een snedige drum zorgt voor een coole opening van het nummer dat mede dankzij een vette gitaarriff direct mooi overvloeit in de eerste strofe. De energie zit er van in het begin in en daar zit ook de dynamische prestatie van frontzanger Floris van Luijtelaar voor iets tussen. Het refrein zorgt voor nog wat meer opwinding en is wederom heerlijk aanstekelijk, zoals we dat ondertussen van de vier heren gewoon zijn. Muzikaal is het allemaal heel strak gebracht, met bakken goesting en dat smaakt naar meer. Van The Vices gaan we wel nog horen!

Looking For Faces verschijnt op 12 maart.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2034 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
2023Featured albumsFeaturesInstagramUitgelicht

De 10 beste Nederlandse albums van 2023

Dat er in de Benelux afgelopen jaargang veel kwaliteitsmuziek uitkwam, konden we al lezen in de twintig beste albums van Belgische bodem….
AlbumsFeatured albumsRecensies

The Vices - Unknown Affairs (★★★★): Van kleine jongens naar flinke mannen

Het uitbrengen van een tweede album na een bejubeld debuut: voor veel artiesten is het ontzettend spannend en wekt het een hoop…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Vices - "For My Mind"

2023 belooft een behoorlijk druk jaar te worden voor The Vices. Het Nederlandse viertal vertrekt later deze maand op een tour waarin…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.