Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Iliona – “Moins Joli”

Iliona is zonder twijfel één van de grootste talenten die ons Belgenlandje rijk is. De jonge Brusselse zit nog maar net op tram twee, maar kon ons met haar eerste twee singles al moeiteloos overtuigen. Welk genre ze precies wil brengen, is nog niet echt duidelijk, want waar op haar debuutsingle “J’ai du mal” de piano meer in de spotlights stond, neigde “Ratrappe-moi” eerder naar r&b. Wat ondertussen wel duidelijk is, is dat Iliona perfect weet welke richting ze op wil gaan met haar muziek. Op die paar maanden dat ze bezig is, heeft ze al meer dan honderdduizend Spotify-streams bij elkaar gesprokkeld, wat toch niet niks is met nog maar twee nummers. Single nummer drie “Moins Joli” zal dat aantal naar alle waarschijnlijkheid nog serieus doen stijgen.

Doordat we Iliona al sinds haar debuutsingle volgen, hebben we haar doorheen haar nummers dan ook horen groeien. Van haar nieuwste worp kunnen we dan ook met volle overtuiging zeggen dat het haar beste nummer is tot nu toe. Ze laat dit keer opnieuw de piano een belangrijke rol spelen, want “Moins Joli” werd een emotionele, rakende ballade. Af en toe komen er wat elektronische toetsen bij kijken, die een vintage touch aan de single geven. Iliona zelf zorgt met haar engelenstem voor wat kippenvelmomentjes. De nieuwste single van de Brusselse werd bewust redelijk simpel gehouden, maar het is net daarin dat de schoonheid van dit nummer ligt. Franstalige muziek op z’n best, noemen we dat. Een nieuw Belgisch diamantje dat stilaan aan het ontbolsteren is.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

970 posts

About author
't is oke.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Iliona - Tristesse (★★★½): Wondermooie tranen

Je weet het of je weet het niet, maar ook onze lezers ontsnapten aan het einde van 2020 niet aan talloze eindejaarslijstjes….
FeaturesInstagram

De Grote Beren Van Morgen 2021: Daine & Iliona

Voor de vierde keer op rij halen we dit jaar onze glazen bol boven en voorspellen we welke artiesten zich mogen opmaken…
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 30 beste Belgische singles van 2020

Nadat we jullie eerder al 25 fantastische Belgische albums van afgelopen jaar voorstelden, gaan we nu op zoek naar 30 heerlijke singles…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.