Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sylvie Kreusch – “Flaunt It, Try It!”

Sylvie Kreusch is al lang geen onbekende meer voor de Belgische muziekliefhebber. Eerst was ze de frontvrouw van Soldier’s Heart, een band die er jammer genoeg na één album mee ophield. Wat later maakte de zangeres een plaat met Balthazar-frontman Maarten Devoldere onder de naam Warhaus. Inmiddels zijn de wegen tussen Sylvie en Maarten op zowel professioneel als persoonlijk vlak gescheiden. Niet getreurd, want Kreusch was intussen bezig met haar solocarrière. Op debuutsingle “Seedy Tricks” wist de zangeres al meteen Afrikaanse ritmes te combineren met Oosterse invloeden en ook tweede single “Please To Devotion” was een schot in de roos.

Het kinderkoortje op “Flaunt It, Try It!” staat in contrast met de zwoele stem en sfeer die tijdens het refrein wordt gecreëerd. Het speelse keert ook terug tijdens de ‘tu tu tu’ en ‘la la la’. Daardoor blijft het nummer ook al aardig steken na enkele luisterbeurten. Het melodieze nummer maakt het moeilijk om stil te blijven zitten. We zouden bijna in een soort van trance komen door het magische nummer. Sylvie Kreusch mag dan nog maar drie solosingles op haar naam hebben staan, de zangeres heeft al een enorm herkenbare en eigen sound gecreëerd die ons doet uitkijken naar BADA BING! BADA BOOM!, haar ep die ze volgende week vrijdag uitbrengt.

Facebook / Instagram 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

733 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sylvie Kreusch - "Let It All Burn"

Sylvie Kreusch passeerde al in verschillende gedaantes op de radio, maar ondertussen is de ex-Soldier’s Heart en ex-Warhaus zangeres toch wel een…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sylvie Kreusch - "All of Me"

De solocarrière van Sylvie Kreusch kwam na het einde van Soldier’s Heart vlotjes op gang. Haar uitstekende debuut-ep verscheen ondertussen al een…
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 22 beste muziekvideo's van 2020

Door het gebrek aan liveshows verlegden heel wat acts hun focus in 2020 en werkten ze samen met hun creatieve teams intrigerende…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.