Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sylvie Kreusch – “Flaunt It, Try It!”

Sylvie Kreusch is al lang geen onbekende meer voor de Belgische muziekliefhebber. Eerst was ze de frontvrouw van Soldier’s Heart, een band die er jammer genoeg na één album mee ophield. Wat later maakte de zangeres een plaat met Balthazar-frontman Maarten Devoldere onder de naam Warhaus. Inmiddels zijn de wegen tussen Sylvie en Maarten op zowel professioneel als persoonlijk vlak gescheiden. Niet getreurd, want Kreusch was intussen bezig met haar solocarrière. Op debuutsingle “Seedy Tricks” wist de zangeres al meteen Afrikaanse ritmes te combineren met Oosterse invloeden en ook tweede single “Please To Devotion” was een schot in de roos.

Het kinderkoortje op “Flaunt It, Try It!” staat in contrast met de zwoele stem en sfeer die tijdens het refrein wordt gecreëerd. Het speelse keert ook terug tijdens de ‘tu tu tu’ en ‘la la la’. Daardoor blijft het nummer ook al aardig steken na enkele luisterbeurten. Het melodieze nummer maakt het moeilijk om stil te blijven zitten. We zouden bijna in een soort van trance komen door het magische nummer. Sylvie Kreusch mag dan nog maar drie solosingles op haar naam hebben staan, de zangeres heeft al een enorm herkenbare en eigen sound gecreëerd die ons doet uitkijken naar BADA BING! BADA BOOM!, haar ep die ze volgende week vrijdag uitbrengt.

Facebook / Instagram 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

785 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sylvie Kreusch - "Haunting Melody"

Nog een aantal nachtjes slapen en dan laat Sylvie Kreusch eindelijk haar langverwachte debuutplaat op de wereld los. Dat Montbray een uitstekend album zal…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sylvie Kreusch - "Walk Walk"

Begin november verschijnt de eerste sololangspeler van Sylvie Kreusch. Solo bracht ze eerder al twee ep’s uit met daarop tal van leuke…
InstagramLiveRecensies

Two Days of Rock Herk (Dag 2): Dansen, zingen en moshen!

De organisatie van Rock Herk had vrijdagnacht de handen vol met het heropbouwen van de ravage die onder andere Zwangere Guy, GOOSE…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.