Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Arlo Parks – “Caroline”

© CPU – Larissa Zenner

De fans van Arlo Parks hebben niet te klagen, want de Britse ster in wording brengt op wel heel regelmatige basis nieuwe muziek uit. Na wat doorbraaksingles zoals “Cola” en “Eugene” ging het dan ook plots heel vlot. De zangeres verdween bovenaan in heel wat ‘one’s to watch’-lijstjes en mag zich nu zonder twijfel the next big thing noemen. Nu werkt Arlo dan ook eindelijk naar een debuutplaat toe. Die verschijnt wel pas volgend jaar, maar met “Hurt” en “Green Eyes” kregen we al een idee van hoe Collapsed in Sunbeams zal gaan klinken. Vandaag worden die singles alweer vergezeld door een nieuw muziekje.

“Caroline” is eigenlijk perfect wat je kon verwachten van Arlo Parks: een rustige beat, een donkere sfeer en een betoverende stem. Niet echt iets vernieuwend dus, maar toch is het nieuwste exemplaar van de Britse zeker niet mis. Vooral de refreinen weten ons dan ook te overtuigen, want het is dan dat de zangeres voor het eerst een paar keer uithaalt met haar stem. Op die manier laat ze zien dat ze meer in haar mars heeft dan we misschien dachten. “Caroline” blinkt voor de rest vooral uit in het zetten van een sfeer, maar daardoor zal het niet wegdeemsteren als achtergrondmuziek. We weten ondertussen misschien wel al wat we kunnen verwachten van die debuutplaat, al hoeft dat niks slecht te betekenen, want de voorsmaakjes gingen er vlotjes in.

Collapsed in Sunbeams verschijnt op 29 januari 2021. Op 9 april 2021 staat ze (hopelijk) in de Orangerie van Botanique.

Facebook Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2020

In 2020 kwamen er meer singles uit dan ooit tevoren, en dat is vooral te danken aan de crisis die dit jaar…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Arlo Parks - "Green Eyes"

Arlo Parks beloofde ons veel nieuws deze week en dat was niet gelogen. Het Britse supertalent gaat al een tijdje mee, maar…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Future Utopia - "What Matters Most?" & "Stranger in the Night" (feat. Arlo Parks)

De naam Future Utopia zegt je misschien niet veel, maar de kans dat je al een nummer hoorde van hem is redelijk…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.