Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Arlo Parks – “Eugene”

Of het nog lang zal duren vooraleer een hele schare fans hun hart zal verliezen aan Arlo Parks? We vermoeden van niet, en met reden. De diepzinnige en diep groovende Londense beschikt over alle troeven om het ver te schoppen; ze speelt met laidback instrumentals, schrijft teksten waaruit blijkt dat ze echt iets te vertellen heeft en over dat alles laat ze haar zachte stem glijden als een zwoele zomerbries. Het totaalplaatje, waar we onlangs nog live van konden genieten op Eurosonic.

Nieuwe single “Eugene” is opnieuw goed raak. Arlo Parks introduceert je in haar vloeiende wereldje vol verheerlijking van de ldvd en voor je het weet, ben je zelf aan het mijmeren over een onbewust uitvergrote versie van liefdesperikelen uit het verleden. Ondanks de eentonige instrumentatie, storen we ons daar geen seconde aan. In “Eugene” gaat het duidelijk om de lichtjes en misschien zelfs onbedoeld hartverscheurende sfeer die op een tegelijk rustgevende en teneergeslagen manier voortkabbelt en dat volstaat om ons van ons stuk te krijgen.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

12 februari 2020

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief