Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Gone Is Gone – “Breaks”

Gone Is Gone is een typische gelegenheidsband waarvan de leden hun prioriteit bij andere groepen liggen. Het is dromerig, het is traag en het is vooral anders dan we verwachten van leden van QOTSA, Mastodon en At The Drive-In. Het is een ander project en zo lijkt het wel dat deze band een exponent is geworden van een andere dimensie die ze niet kunnen toevoegen bij eerder genoemde bands.

Gone Is Gone lijkt geen plaat uit te brengen, maar teert vooral op singles die ze nu en dan lossen. “Breaks” is dan toch weer juist iets slomer en nog net iets meer dromerig dan we voorheen gewoon waren. Daar waar “Sometimes I Feel“, “Everything Is Wonderfall” en “No One Ever Walked On Water” toch nog enige rockinvloeden hadden, beperkt deze single zich tot een meer filmische aanpak. De clip die erbij hoort, is wonderlijk mooi en omschrijft de muziek perfect. Toch hadden we niet verwacht dat Gone Is Gone al het stevige werk overboord ging gooien.

Het is rustiger en iets donkerder, maar toch is deze groei leuk om te horen, vooral omdat er ook een leuke clip bij zit. Hopelijk wordt nu plots niet alles zo rustig, maar het is een leuke afwisseling op de eerdere drie singles.

Facebook / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
LiveRecensies

Overmono @ Botanique (Orangerie): Eclectische fans op hun wenken bediend

De gebroeders Overmono, bestaande uit Tom en Ed Russell, maken als collectief misschien nog maar een dikke zes jaar de raves en…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Gone Is Gone - "Sometimes I Feel"

Als je muzikanten van Mastodon, Queens of the Stone Age en At the Drive-In samen in één band steekt, weet je niet…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Gone Is Gone - "Everything Is Wonderfall"

Gone Is Gone is de muzikale baby van een aantal gekende muzikanten die spelen (of gespeeld hebben) bij Mastodon (Troy Sanders), Queens…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.