Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lorana – “wild west”

Ondanks dat Lorana Leclère gewoon uit Limburg komt, vertoeft de zangeres niet zo vaak in haar thuisland. Ze zit namelijk altijd in Londen, waar ze met grote namen aan haar muzikale carrière werkt. Zo zit er ondertussen alweer een derde ep aan te komen, waarvoor er beroep werd gedaan op co-writer Duncan Brookfield (o.a. Anne-Marie, Ella Henderson) en co-producer Jules Konieczny (o.a. Tom Grennan, Everything Everything). Je merkt dus dat het er tegenwoordig grootser dan ooit aan toegaat, zeker met deze nieuwe “wild west” als nieuw voorsmaakje.

Die nieuwste creatie heeft alvast een gouden randje, want aan de hand van een licht opzwepende beat en een minimalistisch herhalende gitaar bouwt Lorana’s zachte stem op naar grootse refreinen. Die doen op hun beurt wat denken aan een bravere versie van Lorde, wat een compliment is. “wild west” is met andere woorden helemaal niet zo wild, maar vooral heel vrolijk en sfeervol. Terwijl alles in felle kleuren aan je voorbijraast, krijgt de bridge een ietwat ruw randje, maar nooit gaat de zangeres over de schreef. Lorana heeft bij deze met andere woorden een fijn nazomernummertje aan haar palmares toegevoegd, wat de toon zet voor die nieuwe ep.

Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1889 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lorana - "Pull Me Back to the Present"

Dat de jonge Lorana Leclère een mooie muzikale toekomst tegemoet zou gaan, stond altijd al in de sterren geschreven. Ze verliet het…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lorana - "Fake Reality"

Wie Dansende Beren al een tijdje volgt, herinnert zich ongetwijfeld de meer dan honderd livestreams die we tijdens de eerste lockdown hebben…
Nieuwe singles

Première: Lorana brengt "Moonwater" in Farrm-reeks Puurr

Sinds enkele maanden staat livemuziek niet meer gelijk aan je eerst naar een zaal verplaatsen om vervolgens met tientallen, honderden of duizenden…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.