Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lorana – “Am I?”

Ze doet je veilig voelen in de toekomst. Lorana, een tweeëntwintigjarige zangeres uit Alken. Door het gebruik van synths en drums in combinatie met haar krachtige, maar breekbare stem, is ze zeker een meerwaarde voor de alternatieve minimal pop. Met inspiratiebronnen als Lorde en Bon Iver startte Lorana haar eerste zelf geproducete ep, Here in Between. De zangeres is nog steeds op zoek naar zichzelf, maar wij bij Dansende Beren zijn alvast enthousiast dat we haar muzikaal talent gevonden hebben.

Haar nieuwe single “Am I?” had een akoestisch nummer moeten worden, maar al snel werden er futuristische en dynamische synths aan toegevoegd. De song begint heel zweverig en rustig met de afwisseling van breekbare vocals en synthesizerklanken. Je voelt dat het nummer vol evolutie zit en het duurt dan ook niet lang voor er meer komt. Bij het refrein wordt het gezang opgevangen door een iets zwaardere beat en word je volledig meegenomen naar een andere dimensie, enkele jaren verder in de tijd.  Ze staat alvast te popelen om haar platen de wereld in te sturen. En wij staan te springen om die één voor één aandachtig te beluisteren.

Facebook

17 april 2020

About Author

Astrid Lekkerkerker


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief