Nieuwe singles

Nieuwe single Jones – “Compleet” (feat. Yuva Zigz)

©Dre Jollings

Jonathan ‘Jones’ Louage is geen onbekende bij Dansende Beren. Regelmatig brengt de poëtische rapper uit Limburg projecten uit of kan je hem vinden op een nummer van een andere rapper. Zo kon je hem horen op de ep van Will, of op nummers met onder andere Antwerpse legende Scale (Sint Andries MC’s) en Selfmade. Je kan Jones herkennen aan zijn rauwe en onversneden lyrics die de pure waarheid vertellen. Na zijn project 22:22 brengt hij nu de single “Compleet” uit, samen met Antwerpse rapper/producer Ziggy ‘Yuva Zigz’ Leys. Zigz is ook zeker geen onbekende in de Antwerpse contreien.

Op “Compleet” brengt Jones weer een verhaal dat je tot diep vanbinnen raakt. In de eerste verse hoor je de puurheid waarover de Limburger rapt terwijl de tweede harder en rauwer is. Geen woorden die per se moeten rijmen, maar woorden die zelf het verhaal vertellen. Het refrein mag zeker niet onderdoen, gezongen door Yuva Zigz. Het begin van het refrein brengt een donkere sfeer met zich mee, wat past bij de keuze van woorden zoals ‘het huilen van de wind’. Daarna gaat de stem iets in de hoogte, wat zeker geen slecht idee is. Niet alleen het refrein heeft Zigz voor zijn rekening genomen, ook de productie is zijn werk, behalve de basgitaar, die is van de hand van Stani Ferraiolo.

Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

12 augustus 2020

About Author

Robbe Nerinckx De liefde voor muziek is oneindig.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief