Nieuwe singles

Nieuwe single SEL & DEPRIDMT – “Intro”

Welkom in de duisternis van Antwerpen. SEL aka Selfmade is zeker geen onbekende in de underground van Antwerpen en omstreken. Deze 23 jarige Antwerpenaar zit sinds kort bij Earmarked Audio en is van plan om geregeld tracks en albums onder hen uit te brengen! Samen met mede-Antwerpenaar DEPRIDMT brengt hij binnenkort een album uit genaamd Never Hier, waarvan “Intro” een voorproefje is.

De productie van BVT zorgt voor een typisch donkere sfeer, waar de twee rappers maar al te graag gebruik van maken. De teksten hebben dan ook een donkere kant, die je meeneemt in het verhaal dat ze willen vertellen. Aan woordspelingen en metaforen geen gebrek, spelingen zoals ‘Mijn fans zijn depressief, zoals DMT’ kunnen we wel smaken.

Een smakelijk voorproefje, dat ons laat uitkijken naar het album!

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

7 augustus 2020

About Author

Robbe Nerinckx De liefde voor muziek is oneindig.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief