Nieuwe singles

Nieuwe single Identity, Jones, Yuva Zigz & Semi – “64 pt. 2”

Na de opener van de 64-reeks keken we vol nieuwsgierigheid uit naar deel twee. Ook hierop vinden we een interessante combinatie van rappers terug die wel eens een mooi stukje muziek zouden kunnen brengen. Identity, Jones, Yuva Zigz en Semi zijn de vier rappers die deze keer hun zegje willen doen. Jones en Zigz kennen we van hun single “Compleet” en Semi is een opkomend talent dat meer en meer de spots op zichzelf zet. Natuurlijk mogen we de ‘vader’ van dit concept niet vergeten, maar heeft Identity nog een voorstelling nodig?

“64 pt. 2” begint met een stukje muziek dat de hoofden al doet knikken op het ritme van de beat. Daarna neemt Identity de micro en met zijn zware stem rapt hij zeer sterk. Het is de manier waarop hij zijn woorden naar buiten brengt die ons zo kan smaken. Dan is het de beurt aan de man die maar al te graag kritiek geeft op de maatschappij en hoe alles wordt geregeld. Jones komt zeer agressief met een tekst vol woordspelingen die ons het nummer even op pauze doet zetten. Na Jones is het aan Yuva Zigz om zijn teksten te laten spreken. Het is hier de intonatie en flow die de aandacht nemen, veel veranderingen die alles interessant houden. De laatste rapper die je op “64 part. 2” hoort, is de jonge kerel Semi. De underground heeft geen geheimen meer voor hem en dat hoor je ook. Bar na bar worden naar onze oren gesmeten.

Als met elk deel het niveau gaat stijgen, gaan we nog ontzettend veel mogen verwachten van dit concept!

Identity: Facebook / Instagram
Jones: Instagram
Zigz: Instagram
Semi: Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

153 posts

About author
Ik maak muziekjes, ik schrijf over muziekjes, ik ben verliefd op muziekjes.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Identity, Richie, Woedy & Woutjhe - "64 pt. 7"

Elke maand brengt de Mechelse rapper Identity een nieuw deel van de reeks 64 uit. Op elk deel vinden we vier rappers,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Identity, Veck, Colson & Tonic Mendi - "64 pt. 4"

Op vier maanden tijd heeft Identity vier edities van “64” uitgebracht. Het eerste deel kwam er begin september en vanaf dan was…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single ACAB - "Donker" (feat. Identity, Colson & Fifth)

Het Belgische collectief ACAB zit niet stil. Een logisch gegeven als je zoveel leden hebt; iedereen wil wel iets uitbrengen. Na “No…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.