Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kid Cudi (feat. Eminem) – “The Adventures of Moon Man and Slim Shady”

“The Adventures of Moon Man & Slim Shady” is de allereerste samenwerking tussen Kid Cudi en Eminem. Het was dus een grote verrassing toen het dochtertje van Kid Cudi de nieuwe single aankondigde. Het is de derde single van het jaar voor Kid Cudi sinds “Leader of the Delinquents” en zijn samenwerking met Travis Scott “THE SCOTTS”. Hij kondigde ook al aan dat een nieuw album niet lang meer op zich zal laten wachten en ook een nieuw project samen met Travis Scott is onderweg. Eminem pakte begin dit jaar nog uit met een verrassing van formaat door zijn nieuwe album Music to be Murdered By uit te brengen, wat hij nog in petto heeft voor ons durven we dus nog niet te voorspellen.

Op “The Adventures of Moon Man & Slim Shady” nemen Kid Cudi en Eminem elk hun tijd om hun verhaal te brengen. Op een dromerige beat opent Kid Cudi met raps over de donkere en betere periodes in zijn leven. Hij speelt met zijn flow en de zware adlibs op de achtergrond doen ons denken aan enkele nummers van A$AP Rocky. Wanneer de beat iets dramatischer wordt, is het de beurt aan Eminem die dit keer voor een rustige flow kiest. Nee geen wereldrecordpoging deze keer, wel een uithaal naar mensen die in deze tijden geen mondmasker willen dragen en de agenten die verantwoordelijk zijn voor de dood van George Floyd.

De allereerste samenwerking tussen Kid Cudi en Eminem is een interessant experiment. Toch hebben we achteraf het gevoel dat dit nummer niet echt op het lijf geschreven is van Eminem. Wij kijken alvast uit naar wat Kid Cudi nog allemaal uitspookt achter de schermen.

FacebookTwitterInstagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
FeaturesInterviews

Interview Marcus D: 'Ik ben verliefd geworden op Japan'

Wie wat thuis is in de wereld van instrumentale hiphop heeft ongetwijfeld al gehoord van Marcus D, een Amerikaanse beatmaker die naam…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Baby Keem - The Melodic Blue (★★★★): Kleurrijk meesterwerk

Het is intussen twee jaar geleden sinds Baby Keem zijn explosieve debuutalbum Die For My Bitch uitbracht. Twee jaar die aanvoelen als…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Kanye West - Donda (★★★½): Geduld loont

Eindelijk is het zover: Donda, het tiende studioalbum van Kanye West is er dan toch gekomen. Oorspronkelijk was de plaat voorzien voor…

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.