Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Kid Cudi (feat. Eminem) – “The Adventures of Moon Man and Slim Shady”

“The Adventures of Moon Man & Slim Shady” is de allereerste samenwerking tussen Kid Cudi en Eminem. Het was dus een grote verrassing toen het dochtertje van Kid Cudi de nieuwe single aankondigde. Het is de derde single van het jaar voor Kid Cudi sinds “Leader of the Delinquents” en zijn samenwerking met Travis Scott “THE SCOTTS”. Hij kondigde ook al aan dat een nieuw album niet lang meer op zich zal laten wachten en ook een nieuw project samen met Travis Scott is onderweg. Eminem pakte begin dit jaar nog uit met een verrassing van formaat door zijn nieuwe album Music to be Murdered By uit te brengen, wat hij nog in petto heeft voor ons durven we dus nog niet te voorspellen.

Op “The Adventures of Moon Man & Slim Shady” nemen Kid Cudi en Eminem elk hun tijd om hun verhaal te brengen. Op een dromerige beat opent Kid Cudi met raps over de donkere en betere periodes in zijn leven. Hij speelt met zijn flow en de zware adlibs op de achtergrond doen ons denken aan enkele nummers van A$AP Rocky. Wanneer de beat iets dramatischer wordt, is het de beurt aan Eminem die dit keer voor een rustige flow kiest. Nee geen wereldrecordpoging deze keer, wel een uithaal naar mensen die in deze tijden geen mondmasker willen dragen en de agenten die verantwoordelijk zijn voor de dood van George Floyd.

De allereerste samenwerking tussen Kid Cudi en Eminem is een interessant experiment. Toch hebben we achteraf het gevoel dat dit nummer niet echt op het lijf geschreven is van Eminem. Wij kijken alvast uit naar wat Kid Cudi nog allemaal uitspookt achter de schermen.

FacebookTwitterInstagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

10 juli 2020

About Author

Jiri Willems


ONE COMMENT ON THIS POST To “Nieuwe single Kid Cudi (feat. Eminem) – “The Adventures of Moon Man and Slim Shady””

  1. Hans schreef:

    Wie schrijft deze onzin? Het nummer is juist perfect op het lijf geschreven voor Eminem. Een rustige flow, met een relevant thema en syllables waar weinig rappers aan kunnen tippen. De twee hebben overigens al eerder samengewerkt op een track ‘hear them calling’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief