Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Travis Scott & Kid Cudi (The Scotts) – “THE SCOTTS”

Afgelopen nacht keken maar liefst 12,3 miljoen mensen naar het nu al legendarische Fortnite-optreden van Travis Scott. De kijkers werden getrakteerd op een visueel spektakel en onverwachts ook op een nieuw nummer van diens nieuwe project met Kid Cudi (wiens echte naam Scott Ramon Seguro Mescudi is): The Scotts. De twee gelden als progressieve hiphoppers die steeds weer nieuwe richtingen inslaan met hun muziek en daarmee ook de nieuwe hypes in het hiphoplandschap bepalen. Vorige week lanceerde Kid Cudi nog zijn eerste solosingle in vier jaar tijd, terwijl Travis Scott vorig jaar nog met de single “Highest In The Room” op de proppen kwam. De fusie tussen de twee Scott’s is zonder enige twijfel nu al de hiphopcollab van het jaar.

Draai je volumeknop helemaal open en laat je door de visuele wereld van The Scotts omverblazen. “THE SCOTTS” is een sterk staaltje futuristische hiphop waar je helemaal overmand wordt door prikkels. De productie van de producers Take A Daytrip, Dot Da Genius en Plain Pat is heel straf en zit vol verassingen en straffe synths. Als god van de autotune legt Travis Scott de lat met zijn eerste verse meteen heel hoog en die brengt Kid Cudi met zijn stukje nog eens hoger. De experimentele outro is om van te likkebaarden en doet de hoop rijzen op een vervolg in de vorm van een The Scotts album!

1307 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Kid Cudi - Man on the Moon III: The Chosen (★★★★½): Wedergeboorte van The Moon Man

Tien jaar na Man on the Moon II: The Legend of Mr. Rager is Kid Cudi eindelijk terug met een derde deel…
AlbumsRecensies

Ty Dolla $ign - Featuring Ty Dolla $ign (★★½): Goed, maar te veel

De Amerikaanse zanger, songwriter en producer Tyrone Griffin Jr., beter bekend als Ty Dolla $ign, leeft van singles en features. Hoewel hij…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Travis Scott - "The Plan"

Er was de voorbije maanden geen ontkomen aan Travis Scott. Met zijn progressieve hiphopstijl en energieke optredens werkte hij zich gestaag op…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.