Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Travis Scott & Kid Cudi (The Scotts) – “THE SCOTTS”

Afgelopen nacht keken maar liefst 12,3 miljoen mensen naar het nu al legendarische Fortnite-optreden van Travis Scott. De kijkers werden getrakteerd op een visueel spektakel en onverwachts ook op een nieuw nummer van diens nieuwe project met Kid Cudi (wiens echte naam Scott Ramon Seguro Mescudi is): The Scotts. De twee gelden als progressieve hiphoppers die steeds weer nieuwe richtingen inslaan met hun muziek en daarmee ook de nieuwe hypes in het hiphoplandschap bepalen. Vorige week lanceerde Kid Cudi nog zijn eerste solosingle in vier jaar tijd, terwijl Travis Scott vorig jaar nog met de single “Highest In The Room” op de proppen kwam. De fusie tussen de twee Scott’s is zonder enige twijfel nu al de hiphopcollab van het jaar.

Draai je volumeknop helemaal open en laat je door de visuele wereld van The Scotts omverblazen. “THE SCOTTS” is een sterk staaltje futuristische hiphop waar je helemaal overmand wordt door prikkels. De productie van de producers Take A Daytrip, Dot Da Genius en Plain Pat is heel straf en zit vol verassingen en straffe synths. Als god van de autotune legt Travis Scott de lat met zijn eerste verse meteen heel hoog en die brengt Kid Cudi met zijn stukje nog eens hoger. De experimentele outro is om van te likkebaarden en doet de hoop rijzen op een vervolg in de vorm van een The Scotts album!

1719 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

SZA - SOS (★★★): Verdronken in ambitie

In 2017 leek het alsof er een nieuwe superster was geboren in de vorm van SZA. Tijdens de zomer van dat jaar…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Travis Scott eerste headliner van Les Ardentes 2023!

Luik gaat volgende zomer helemaal ‘sicko mode’, want niemand minder dan Travis Scott is de eerste headliner van Les Ardentes. De Amerikaanse…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Pharrell Williams & Travis Scott - "Down in Atlanta"

“Down in Atlanta” is de derde samenwerking tussen de Amerikaanse rapper Travis Scott en de Amerikaanse zanger Pharrell Williams, ook gekend als…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.