Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Protomartyr – “Michigan Hammers”

In normale tijden waren we ondertussen alweer een Protomartyralbum rijker, maar dit zijn geen normale tijden en dus moeten we nog wachten tot 17 juli. Dan verschijnt Ultimate Success Today en daaruit mochten we al twee nummers aanschouwen. Eerste single “Processed By The Boys” deed ons alvast watertanden en ook opvolger “Worm In Heaven” moest niet onderdoen. Met “Michigan Hammers” trekt de band de lijn van sterke singles gewoon door. Zo hebben we het graag.

“Michigan Hammers” geeft meteen van jetje met een gezonde portie chaos van heel wat instrumenten. Al snel is de lijn voor de rest van de song getrokken en voel je de furieuze postpunk van Protomartyr tot in het diepst van je ziel binnenkomen. De groep windt er geen doekjes om en laat de chaos gewoon regeren gedurende een goeie vier minuten. Nergens gaan ze buitensporig te werk, maar dat blijkt ook niet nodig. Net doordat ze zo op de repetitiviteit inspelen, word je helemaal meegesleurd in het verhaal van “Michigan Hammers”. Alweer een heerlijke single.

28 mei 2020

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief