Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Blanche – “1, 2, Miss You”

Wie Blanche zegt, denkt meteen terug aan haar passage in die Europese liedjeswedstrijd, maar de zangeres bewees al dat ze meer is dan een one hit wonder. De nummers die “City Lights” opvolgden kregen niet evenveel aandacht, ondanks dat deze ook meer dan degelijk waren. De Waalse kondigde onlangs haar debuutplaat aan en zou deze normaal gezien vorige maand in de AB hebben voorgesteld, maar ook dit evenement is uitgesteld. Eerder kregen we met “Empire“, eveneens de titlesong van het album, en “Fences” al twee schitterende singles te horen.

‘1, 2, miss you, 1, 2, need you’ wordt meerderen keren herhaald in de intro en keer regelmatig op de achtergrond terug tijdens de nieuwste baby van Blanche. Het nummer voelt aan als een uitgedoofd feest tijdens de strofes, maar tijdens het refrein schittert Blanche als een discobal. Het lied past opnieuw zeer goed bij haar herkenbare stem en accentrijk Engels. Op het einde is alleen deze stem nog te horen en beseffen we hoe gezellig dit lied is. “1, 2, Miss You” doet ons Blanche missen, niet als zangeres of artieste, maar als vriendin. Een schot in de roos als je het ons vraagt.

Empire verschijnt op 29 mei.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

8 mei 2020

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief