Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Blanche – “1, 2, Miss You”

Wie Blanche zegt, denkt meteen terug aan haar passage in die Europese liedjeswedstrijd, maar de zangeres bewees al dat ze meer is dan een one hit wonder. De nummers die “City Lights” opvolgden kregen niet evenveel aandacht, ondanks dat deze ook meer dan degelijk waren. De Waalse kondigde onlangs haar debuutplaat aan en zou deze normaal gezien vorige maand in de AB hebben voorgesteld, maar ook dit evenement is uitgesteld. Eerder kregen we met “Empire“, eveneens de titlesong van het album, en “Fences” al twee schitterende singles te horen.

‘1, 2, miss you, 1, 2, need you’ wordt meerderen keren herhaald in de intro en keer regelmatig op de achtergrond terug tijdens de nieuwste baby van Blanche. Het nummer voelt aan als een uitgedoofd feest tijdens de strofes, maar tijdens het refrein schittert Blanche als een discobal. Het lied past opnieuw zeer goed bij haar herkenbare stem en accentrijk Engels. Op het einde is alleen deze stem nog te horen en beseffen we hoe gezellig dit lied is. “1, 2, Miss You” doet ons Blanche missen, niet als zangeres of artieste, maar als vriendin. Een schot in de roos als je het ons vraagt.

Empire verschijnt op 29 mei.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1232 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 22 beste muziekvideo's van 2020

Door het gebrek aan liveshows verlegden heel wat acts hun focus in 2020 en werkten ze samen met hun creatieve teams intrigerende…
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 30 beste Belgische singles van 2020

Nadat we jullie eerder al 25 fantastische Belgische albums van afgelopen jaar voorstelden, gaan we nu op zoek naar 30 heerlijke singles…
LiveRecensies

Blanche @ Ancienne Belgique (AB): Eindelijk weer thuis

Blanche had nog maar weinig op haar palmares staan toen ze in 2017 met haar debuutsingle vierde werd op het Eurovisie Songfestival…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.