Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kim Petras – “Malibu”

Woo ah! De nieuwe popcultuurprinses Kim Petras zit in de fleur van haar leven en dat wilt ze maar al te graag met de buitenwereld delen. Nadat haar debuutalbum Clarity bijna een jaar geleden een golf van euforie door de LGBTQ+ gemeenschap bracht, bezorgde ze ons in oktober misschien wel het beste Halloweenalbum ooit met TURN OFF THE LIGHT. Na een kleine rustpauze die volgde op een intensieve tour, waarmee ze ook Antwerpen in lichterlaaie zette, volgt nu opnieuw nieuwe muziek.

Na het ietwat voorspelbare “Reminds Me“, dat ze na haar tour uitbracht, volgt nu met “Malibu” een nummer waarmee je de zomer tegemoet wilt gaan. Op haar nieuwe nummer speelt de Duits-Amerikaanse zangeres in op de muziektrend van 2020: de heropwaardering van de jaren tachtig. We krijgen een disco en funk geïnspireerd elektropopnummer met een stevige baslijn, die dankzij de sublieme vocale prestatie heel wat positiviteit uitstraalt en vooral in de slotfase nog eens naar een hoogtepunt doelt. Niet alleen de zon straalt tegenwoordig, want ook Petras doet het dankzij haar fantastische nieuwe single.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1249 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

K/DA - ALL OUT (★★★½): Fictieve popgroep maakt levensechte indruk

K/DA is niet de eerste virtuele muziekband. Alvin and the Chipmunks bestaat al sinds 1958 en daarna verschenen er nog talloze fictieve…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kim Petras - "Reminds Me"

De Amerikaans-Duitse popstarlet Kim Petras is goed op weg om de massa van haar talent te overtuigen. De 27-jarige stond nog maar…
LiveRecensies

Kim Petras @ Kavka Zappa: Yaaaas queen!

De regenboogvlag regeerde gisteren in de Zappa, waar de Duits-Amerikaanse popstarlet Kim Petras haar allereerste concert in België gaf. In 2006 werd…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.