Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Kim Petras – “Reminds Me”

De Amerikaans-Duitse popstarlet Kim Petras is goed op weg om de massa van haar talent te overtuigen. De 27-jarige stond nog maar net in een nagenoeg uitverkochte Zappa voor haar eerste show in België en stelde er succesvol haar debuutalbum Clarity en gevierde halloweenalbum TURN OFF THE LIGHT voor. De ambitieuze artiest is vastberaden om een superster te worden en het zal niet al te lang meer duren voor ze dit ook daadwerkelijk is.

De nieuwe single “Reminds Me” zingt Kim al op haar huidige Europese tour, die vandaag in Londen eindigt. De fans waren meteen verkocht door de liveversie en ook de studioversie klinkt zoals we dat van Kim verwachten. De strakke productie doet ons wat denken aan een r&b-nummer uit de jaren nul, maar dan wel in een hedendaagse versie. “Reminds Me” is catchy en vat perfect samen waarvoor Kim Petras muzikaal staat.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

11 februari 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief