Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Tash Sultana – “Pretty Lady”

Het is alweer van 2018 geleden dat Tash Sultana haar eerste langspeler uitbracht. Op Flow State trok ze zich niets aan van de regels van het songwriten en dat had een geniaal album als gevolg. Sinds dat vierenhalf sterrenalbum op de markt is gebracht, heeft de Australische nog enkele singles uitgebracht waarvan de meerderheid samenwerkingen waren. “Can’t Buy Me Happiness” doopten we tot het meest dromerige nummer van Tash Sultana terwijl ze samen met Matt Corby het zwoele zomeravondgevoel wist na te bootsen op “Take It Out“. Op “Daydreaming” met Milky Chance slaagde Sultana er niet in om ons te doen wegdromen, maar nu is de singer-songwriter terug met een nieuw lied en dat is een nieuwe kans om ons te overtuigen.

Die kans heeft ze zeker en vast ook gegrepen. “Pretty Lady” is een catchy, warm nummer dat perfect aansluit bij het weer van de laatste dagen. De strijkers die tijdens het refrein verschijnen, voegen nog wat meer warmte toe aan de stem van Tash Sultana. Naarmate het nummer vordert, neemt het tempo langzaamaan toe, waardoor het naar het einde misschien wat gehaast gaat klinken, maar eens het lied drieënhalf minuten ver is, slaat het om in een een instrumentale droom waarbij je languit in het gras neerligt en naar de wolken kijkt.

“Pretty Lady” zou de eerste single van een nieuw album zijn.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

9 april 2020

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief