Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tash Sultana – “Pretty Lady”

Het is alweer van 2018 geleden dat Tash Sultana haar eerste langspeler uitbracht. Op Flow State trok ze zich niets aan van de regels van het songwriten en dat had een geniaal album als gevolg. Sinds dat vierenhalf sterrenalbum op de markt is gebracht, heeft de Australische nog enkele singles uitgebracht waarvan de meerderheid samenwerkingen waren. “Can’t Buy Me Happiness” doopten we tot het meest dromerige nummer van Tash Sultana terwijl ze samen met Matt Corby het zwoele zomeravondgevoel wist na te bootsen op “Take It Out“. Op “Daydreaming” met Milky Chance slaagde Sultana er niet in om ons te doen wegdromen, maar nu is de singer-songwriter terug met een nieuw lied en dat is een nieuwe kans om ons te overtuigen.

Die kans heeft ze zeker en vast ook gegrepen. “Pretty Lady” is een catchy, warm nummer dat perfect aansluit bij het weer van de laatste dagen. De strijkers die tijdens het refrein verschijnen, voegen nog wat meer warmte toe aan de stem van Tash Sultana. Naarmate het nummer vordert, neemt het tempo langzaamaan toe, waardoor het naar het einde misschien wat gehaast gaat klinken, maar eens het lied drieënhalf minuten ver is, slaat het om in een een instrumentale droom waarbij je languit in het gras neerligt en naar de wolken kijkt.

“Pretty Lady” zou de eerste single van een nieuw album zijn.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

547 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tash Sultana - "Sweet & Dandy"

Over een kleine maand is het zo ver, dan verschijnt het tweede album van Tash Sultana. De Australische brak een vijftal jaar…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tash Sultana - "Willow Tree" (feat. Jerome Farah)

Dat er over enkele maanden een tweede langspeler van Tash Sultana verschijnt, is voor fans geen verrassing meer. Terra Firma zal Flow…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tash Sultana - "Beyond the Pine"

Eerder dit jaar kwam Tash Sultana al naar buiten met “Pretty Lady” en “Greed“, die allebei konden bekoren. De nummers maken deel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.