Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tash Sultana – “Can’t Buy Happiness”

Tash Sultana had voor eind juni een concert in het Sportpaleis gepland om haar nieuwe album Flow State voor te stellen, maar na een tegenvallende ticketverkoop werden de fans doorverwezen naar Amsterdam en werd het concert in België geannuleerd. Voordien stond de artieste op Rock Werchter, maar haar grote doorbraak kwam pas nadien. Haar dromerige sound creëert ze door middel van loopings en daarmee haalt ze monsterscores op platforms als YouTube en Spotify, maar dat is niet meteen een garantie voor een sterke ticketverkoop. Net voor ze op tour trekt, brengt de Australische zangeres een nieuwe single uit.

“Can’t Buy Happiness” is het dromerigste nummer van de zangeres tot op heden en bevat meer instrumenten dan we van Sultana gewoon zijn. Beginnen doet ze met een akoestische gitaar, die de eerste rustige tonen van het nummer aanslaat. Ook haar stem is haast onherkenbaar en klinkt veel zachter dan anders. Van zodra de strijkers erbij komen, is de sfeerschepping helemaal op punt en verdwalen we in de zachte melodie van het nummer die op het einde met drums wordt verrijkt. Allesbehalve een slecht nummer, als je het ons vraagt. 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Couleur Café 2023 (Festivaldag 3): Warme energiestoten

Op de derde en laatste dag van Couleur Café was het dankzij de brandende zon bakken en braden. Op veel verkoeling van…
InstagramLiveRecensies

Pinkpop 2023 (Festivaldag 3): Kleurrijke momenten op een grijze dag

Voor het bekendste hoofddeksel van Landgraaf – het roze hoedje – weer een jaartje opgeborgen moet worden, vierde het Nederlandse festival Pinkpop…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tash Sultana - "James Dean"

De Australische Tash Sultana is hier om je dag aanzienlijk beter te maken. De multi-instrumentalist uit Melbourne kennen de meesten ondertussen wel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.