Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tash Sultana – “Can’t Buy Happiness”

Tash Sultana had voor eind juni een concert in het Sportpaleis gepland om haar nieuwe album Flow State voor te stellen, maar na een tegenvallende ticketverkoop werden de fans doorverwezen naar Amsterdam en werd het concert in België geannuleerd. Voordien stond de artieste op Rock Werchter, maar haar grote doorbraak kwam pas nadien. Haar dromerige sound creëert ze door middel van loopings en daarmee haalt ze monsterscores op platforms als YouTube en Spotify, maar dat is niet meteen een garantie voor een sterke ticketverkoop. Net voor ze op tour trekt, brengt de Australische zangeres een nieuwe single uit.

“Can’t Buy Happiness” is het dromerigste nummer van de zangeres tot op heden en bevat meer instrumenten dan we van Sultana gewoon zijn. Beginnen doet ze met een akoestische gitaar, die de eerste rustige tonen van het nummer aanslaat. Ook haar stem is haast onherkenbaar en klinkt veel zachter dan anders. Van zodra de strijkers erbij komen, is de sfeerschepping helemaal op punt en verdwalen we in de zachte melodie van het nummer die op het einde met drums wordt verrijkt. Allesbehalve een slecht nummer, als je het ons vraagt. 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1205 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tash Sultana - "Willow Tree" (feat. Jerome Farah)

Dat er over enkele maanden een tweede langspeler van Tash Sultana verschijnt, is voor fans geen verrassing meer. Terra Firma zal Flow…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tash Sultana - "Beyond the Pine"

Eerder dit jaar kwam Tash Sultana al naar buiten met “Pretty Lady” en “Greed“, die allebei konden bekoren. De nummers maken deel…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tash Sultana - "Greed"

Over Tash Sultana spreken zonder “Jungle” te vermelden is haast onmogelijk. Het nummer zette haar niet alleen op de kaart, maar blijft…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.