Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tash Sultana – “Can’t Buy Happiness”

Tash Sultana had voor eind juni een concert in het Sportpaleis gepland om haar nieuwe album Flow State voor te stellen, maar na een tegenvallende ticketverkoop werden de fans doorverwezen naar Amsterdam en werd het concert in België geannuleerd. Voordien stond de artieste op Rock Werchter, maar haar grote doorbraak kwam pas nadien. Haar dromerige sound creëert ze door middel van loopings en daarmee haalt ze monsterscores op platforms als YouTube en Spotify, maar dat is niet meteen een garantie voor een sterke ticketverkoop. Net voor ze op tour trekt, brengt de Australische zangeres een nieuwe single uit.

“Can’t Buy Happiness” is het dromerigste nummer van de zangeres tot op heden en bevat meer instrumenten dan we van Sultana gewoon zijn. Beginnen doet ze met een akoestische gitaar, die de eerste rustige tonen van het nummer aanslaat. Ook haar stem is haast onherkenbaar en klinkt veel zachter dan anders. Van zodra de strijkers erbij komen, is de sfeerschepping helemaal op punt en verdwalen we in de zachte melodie van het nummer die op het einde met drums wordt verrijkt. Allesbehalve een slecht nummer, als je het ons vraagt. 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1526 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

Tash Sultana - Terra Firma (★★★): Gezocht: kruidige wintersoep

Tash Sultana was nog geen drie jaar oud en al in de ban van de gitaar. Tien jaar later speelde die met…
FeaturesInstagramMuzieknieuwtjes

41 albums om naar uit te kijken in februari en maart

In een normaal jaar zouden we nu al rijkhalzend uitkijken naar tientallen concerten die ons voorjaar vulden. We hoeven je niet meer…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tash Sultana - "Sweet & Dandy"

Over een kleine maand is het zo ver, dan verschijnt het tweede album van Tash Sultana. De Australische brak een vijftal jaar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.