Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Milky Chance ft. Tash Sultana – “Daydreaming”

© CPU – Bert Savels

Sinds vorige week werd er door Milky Chance geteased naar nieuwe muziek en vandaag is het eindelijk zover. De groep uit Kassel scoorde met “Stolen Dance” in 2013 een regelrechte wereldhit, maar de groep bleef gelukkig niet teren op dat succes. De Duitsers brachten ondertussen twee albums uit waarmee ze wereldwijd ook heel wat roem mee konden verzamelen. De opvolger van Blossom verschijnt op 15 november en zal Mind The Moon noemen. De Duisters werkten voor een nummer zelfs samen met onze eigenste Teme Tan, iets om naar uit te kijken dus. Vandaag krijgen we voorshands hun eerste nieuwe werk in meer dan twee jaar tijd en dat is een samenwerking de immens populaire Australische Tash Sultana geworden.

We keken oprecht uit naar nieuwe muziek van Milky Chance, maar van hun nieuwe single “Daydreaming” krijgen we het maar niet warm. Ook de samenwerking met Tash Sultana belooft op papier op een muzikaal feest, maar dat kunnen ze in werkelijkheid helaas niet waarmaken. “Daydreaming” ontbreekt het aan frisheid en luchtigheid, waarmee ze de wereld in storm wisten te veroveren met hun eerder werk. Ook de gitaarbijdrage van Tash Sultana weet ons maar weinig te boeien, omdat deze gewoonweg te weinig doorgedrukt is geweest in de sound van het nummer. In deze samenwerking zat duidelijk meer potentieel en we hopen dat de heren uit Duitsland ons met hun volgende single meer kunnen overtuigen.

Facebook

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

23 augustus 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief