Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Milky Chance ft. Tash Sultana – “Daydreaming”

© CPU – Bert Savels

Sinds vorige week werd er door Milky Chance geteased naar nieuwe muziek en vandaag is het eindelijk zover. De groep uit Kassel scoorde met “Stolen Dance” in 2013 een regelrechte wereldhit, maar de groep bleef gelukkig niet teren op dat succes. De Duitsers brachten ondertussen twee albums uit waarmee ze wereldwijd ook heel wat roem mee konden verzamelen. De opvolger van Blossom verschijnt op 15 november en zal Mind The Moon noemen. De Duisters werkten voor een nummer zelfs samen met onze eigenste Teme Tan, iets om naar uit te kijken dus. Vandaag krijgen we voorshands hun eerste nieuwe werk in meer dan twee jaar tijd en dat is een samenwerking de immens populaire Australische Tash Sultana geworden.

We keken oprecht uit naar nieuwe muziek van Milky Chance, maar van hun nieuwe single “Daydreaming” krijgen we het maar niet warm. Ook de samenwerking met Tash Sultana belooft op papier op een muzikaal feest, maar dat kunnen ze in werkelijkheid helaas niet waarmaken. “Daydreaming” ontbreekt het aan frisheid en luchtigheid, waarmee ze de wereld in storm wisten te veroveren met hun eerder werk. Ook de gitaarbijdrage van Tash Sultana weet ons maar weinig te boeien, omdat deze gewoonweg te weinig doorgedrukt is geweest in de sound van het nummer. In deze samenwerking zat duidelijk meer potentieel en we hopen dat de heren uit Duitsland ons met hun volgende single meer kunnen overtuigen.

Facebook

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

1763 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tash Sultana - "James Dean"

De Australische Tash Sultana is hier om je dag aanzienlijk beter te maken. De multi-instrumentalist uit Melbourne kennen de meesten ondertussen wel…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Milky Chance - "Troubled Man"

Hoewel de kille herfst vandaag zijn intrede heeft gedaan, worden we op deze 21 september voorzien van een nazomerse plaat. Het Duitse…
InstagramLiveRecensies

Tash Sultana @ OLT Rivierenhof: High worden zonder drugs

Gisteravond nam Tash Sultana ons mee op een psychedelische rondtrip door hun universum. Het was vertrouwd, maar toch verrassend. Het genderfluïde, multi-instrumentale…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.