Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Phoebe Bridgers – “Kyoto”

In 2017 bracht Phoebe Bridgers haar eerste album uit en omdat alleen maar alleen is bracht ze het jaar erop een ep uit samen met Julien Baker en Lucy Dacus. Dat deden ze onder de naam Boygenius. Alsof deel uitmaken van één band en solo materiaal uitbrengen nog niet genoeg was, besliste de zangeres om ook met Conor Oberst de studio in te duiken. De twee maakten een langspeler en die kreeg dezelfde naam als hun band: Better Oblivion Community Center. Ook nu zijn het drukke dagen voor Bridgers, want onlangs bracht de zangeres “Garden Song” uit en dat stond gelijk aan het begin van een nieuw album. Daarnaast was ze onlangs samen met Julien Baker en Lucy Dacus (als Boygenius) te horen op “Roses/Lotus/Violet/Iris” van Hayley Williams (Paramore).

“Garden Song” omschreven we als een feestje dat zich in de kamer naast je afspeelt. Het ziet er naar uit dat Phoebe Bridgers zich nu in de juiste kamer bevindt. Ondanks dat hun nummer begint met een deuntje voor in een lift, barst het los eens het refrein bereikt wordt. “Kyoto” heeft iets weg van een rocknummer, maar dan met aangename blazers. Zoals altijd het geval is bij deze singer-songwriter, zit het nummer ook deze keer goed in elkaar en wil je het meteen een tweede en derde keer luisteren. We kijken nu nog harder uit naar het tweede solo album van Phoebe Bridgers.

Punisher verschijnt op 19 juni. Op het album zullen naast Bridgers zelf nog een hoop andere artiesten te horen zijn waaronder haar vrienden van Boygenius, Nathaniel Walcott (van Bright Eyes), Nick Zinner (van the Yeah Yeah Yeahs) en ook Conor Oberst.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

9 april 2020

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief