Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Phoebe Bridgers – “Kyoto”

In 2017 bracht Phoebe Bridgers haar eerste album uit en omdat alleen maar alleen is bracht ze het jaar erop een ep uit samen met Julien Baker en Lucy Dacus. Dat deden ze onder de naam Boygenius. Alsof deel uitmaken van één band en solo materiaal uitbrengen nog niet genoeg was, besliste de zangeres om ook met Conor Oberst de studio in te duiken. De twee maakten een langspeler en die kreeg dezelfde naam als hun band: Better Oblivion Community Center. Ook nu zijn het drukke dagen voor Bridgers, want onlangs bracht de zangeres “Garden Song” uit en dat stond gelijk aan het begin van een nieuw album. Daarnaast was ze onlangs samen met Julien Baker en Lucy Dacus (als Boygenius) te horen op “Roses/Lotus/Violet/Iris” van Hayley Williams (Paramore).

“Garden Song” omschreven we als een feestje dat zich in de kamer naast je afspeelt. Het ziet er naar uit dat Phoebe Bridgers zich nu in de juiste kamer bevindt. Ondanks dat hun nummer begint met een deuntje voor in een lift, barst het los eens het refrein bereikt wordt. “Kyoto” heeft iets weg van een rocknummer, maar dan met aangename blazers. Zoals altijd het geval is bij deze singer-songwriter, zit het nummer ook deze keer goed in elkaar en wil je het meteen een tweede en derde keer luisteren. We kijken nu nog harder uit naar het tweede solo album van Phoebe Bridgers.

Punisher verschijnt op 19 juni. Op het album zullen naast Bridgers zelf nog een hoop andere artiesten te horen zijn waaronder haar vrienden van Boygenius, Nathaniel Walcott (van Bright Eyes), Nick Zinner (van the Yeah Yeah Yeahs) en ook Conor Oberst.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

550 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Claud - "Cuff Your Jeans"

We tipten Claud gisteren nog als een grote beer van morgen en dat wordt meteen waargemaakt. Exact een maand voor de release…
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 22 beste muziekvideo's van 2020

Door het gebrek aan liveshows verlegden heel wat acts hun focus in 2020 en werkten ze samen met hun creatieve teams intrigerende…
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 50 beste albums van 2020

Het einde van 2020: voor de ene een tijd om er hoopgevende anti-coronaspreuken tegenaan te gooien, voor de andere het startsein van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.