Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hayley Williams – “Roses/Lotus/Violet/Iris”

Wie de sociale media van Hayley Williams wat in de gaten houdt, weet dat de zangeres de marketing van haar soloproject goed onder de knie heeft. Zo had ze het plan om onder de noemer Petals For Armor enkele ep’s uit te brengen die uiteindelijk zouden samenkomen in een album. De eerste ep kregen we al enkele weken geleden, maar het lijkt erop dat ze het plan nu al wegsteekt. In plaats van een tweede ep brengt de zangeres nu de singles apart uit. De reden daarvoor blijkt de pandemie, maar er is meer. De volledige uitleg lees je hieronder op haar Instagrampost.

Hoe het ook mag zijn, we krijgen wel een wondermooie single van Hayley Williams en daarvoor werd ze bijgestaan door Boygenius (Julien Baker, Phoebe Bridgers en Lucy Dacus). Het resultaat is een zijdezacht nummertje dat op gepaste wijze de stemmen van Williams en Boygenius samenbrengt. Nergens horen we over the top drama, maar eerder blijft het nummer op een smooth tempo vooruit kabbelen. De stemmen van Boygenius worden vooral als achtergrondzang gebruikt, maar met zo’n line-up weet je dat het meer dan achtergrond is. “Roses/Lotus/Violet/Iris” blijkt een prachtige kruisbestuiving die uitgroeit tot een boeket waar we nooit genoeg van kunnen krijgen.

3672 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

Hayley Williams – FLOWERS for VASES / descansos (★★): Weinig memorabele descanso

Hayley Williams bracht vorig jaar met Petals For Armor haar eerste soloalbum uit. Sinds 2005 was de Amerikaanse al bekend als zangeres en toetseniste…
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2020

In 2020 kwamen er meer singles uit dan ooit tevoren, en dat is vooral te danken aan de crisis die dit jaar…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hayley Williams - "Find Me Here"

De pauze die Hayley Williams nam van Paramore was bedoeld voor rust, maar toch dook ze weer de studio in. Dit jaar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.