Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Chats – “Dine N Dash”

© CPU - Nathan Dobbelaeree

© CPU – Nathan Dobbelaeree

De nummers van The Chats worden er niet langer op. Meer nog, “Dine N Dash” is meteen het kortste nummer dat we al te horen kregen van het debuutalbum van de Australische punkers. Dat album, High Risk Behaviour, komt er op 27 maart aan. Er verschenen al een waslijst aan singles, bestaande uit “Pub Feed”, “The Clap”, “Identity Theft” en “Do What I Want“, waardoor we intussen al aan nummer vijf beland zijn. Gelukkig blijven er nog negen nummers over die we eind deze maand zullen kunnen ontdekken.

Eén minuut en veertien seconden wordt er furieuze punk op ons afgevuurd. Zoals gewoonlijk is er weinig subtiels aan de tekst, waarin de band zingt over hun gebrek aan geld en de noodzaak om een “Dine N Dash” te doen – meer specifiek dus uit een restaurant weglopen zonder te betalen. Heerlijk hilarisch en voor je het weet is de song ook helemaal voorbij. Na twee keer luisteren ken je de woorden uit je hoofd en brul je ze schaamteloos van begin tot einde mee. De leden van The Chats weten als geen ander hoe ze een catchy en toch stevig punknummer moeten maken dat eigenlijk over niets gaat, en dat kunnen we alleen maar blijven omarmen. Check zeker ook weer de hilarische clip.

3434 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

The Chats - GET FUCKED (★★★★): Het gaspedaal volledig ingeduwd in de hoogste versnelling

De laatste tijd krijgen we heel wat gedonder van down under door onze oren geblazen. Onlangs brachten Beddy Rays en Dune Rats…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Chats - "I've Been Drunk in Every Pub in Brisbane"

Soms zegt een titel al genoeg om te weten hoe een bepaald nummer zal gaan klinken. Bij The Chats kan je er…
InstagramLiveRecensies

Down The Rabbit Hole 2022 (Festivaldag 2): Nederland boven met een Brits sausje

De tweede dag van Down The Rabbit Hole ging van start onder een stralende zon net zoals de vorige dagen het geval…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.