Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Tame Impala – “Lost In Yesterday”

© CPU – Nathan Dobbelaere

Wie de afgelopen jaren in een soort van Tame Impala blues leefde wegens de beperkte dosis nieuwe muziek, kon zich de laatste maanden alweer helemaal laten opwinden. De band brengt namelijk singles bij de vleet uit van hun aankomende album The Slow Rush, dat op 14 februari uitkomt. En ook vandaag brengt de band ons nieuwe muziek, de vierde song al uit het album, nadat we “Borderline”, “Posthumous Forgiveness” en “It Might Be Time” al te horen kregen.

“Lost In Yesterday” is een Tame Impala song volgens het boekje geworden. Geen vreemde outro’s of verrassende wendingen, gewoon een groovy psychpopnummer. De stem van Parker neemt dan ook nadrukkelijk de bovenhand, samen met een vibe die we ook bij onze landgenoten van Balthazar terugvinden. Met een aanstekelijk refrein en een heel catchy tempo, zou dit zomaar de volgende hit van onze goeie Australische vrienden kunnen worden. We horen dus niets vernieuwends, maar wel een plezierig popliedje.


Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

8 januari 2020

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief