Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tame Impala – “It Might Be Time”

© CPU – Nathan Dobbelaere

De afgelopen weken werden de sociale media van Tame Impala plots weer iets levendiger. Een filmpje van in de studio deed vermoeden dat er nieuwe muziek aankomt. Dat vermoeden werd op vrijdag bevestigd door de band met de aankondiging van hun vierde album The Slow Rush. Het album komt uit op Valentijn volgend jaar en gisteren verscheen dan de albumhoes en dus kon nieuwe muziek niet uitblijven. Die krijgen we vandaag in de vorm van “It Might Be Time”, opvolger van “Borderline” en “Patience” die we eerder al te horen krijgen.

“It Might Be Time” bevat heel wat dimensies en gaat heel veel richtingen uit, maar vooral ook de goeie richting. Het begint op de typisch zweverige manier waarvoor Tame Impala gekend staat met de uitstekende vocals van Parker. Tot daar zijn we mee, maar eens het refrein eraan komt, krijgt het nummer een extra dimensie. Het wordt dynamischer en er sluipt een bepaalde hiphopvibe in de productie. Dit is nog niet alles, want naar het einde breekt de song volledig open en voor je het weet sta je in het zweet van al de bewegingen die je op deze song maakte. Supertramp anno 2019, een dansbaar en bont allegaartje, op zijn minst!

3034 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Pangolin People - "Can't Get it Hard"

Een debuutsingle breng je maar één keer uit. Wanneer je dat doet als artiest, wil je dat luisteraars meteen weten wie je…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Atlas Genius - "Elegant Strangers"

Atlas Genius is terug van weggeweest. Voor lezers die hen niet kennen: Atlas Genius bestaat uit twee Australische broers (Keith en Michael…
FeaturesMuzieknieuwtjes

Muzieknieuwtjes van de week (29 maart - 4 april)

Doorheen de week verschijnt er heel wat muzieknieuws. Zoveel zelfs dat je door de bomen het bos vaak niet meer kan zien….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.