Muzieknieuwtjes

Dansende Beren organiseert showcase tijdens Eurosonic Noorderslag i.s.m. Pinguin Radio

Woensdag 15, donderdag 16 en vrijdag 17 januari landt het grootste showcasefestival van Europa terug in Groningen. Eurosonic stelt alle talenten van de toekomst tentoon waarbij in het verleden al Dua Lipa, Adele en zelfs Coldplay in Groningen passeerden. Maar de stad leeft meer dan enkel ESNS, en dus zijn er ook heel wat extracurriculaire activiteiten in de stad te vinden. Zo organiseert Pinguin Radio (de beste alternatieve radio van de Benelux waar we zelf een uurtje zendtijd per week hebben) de officiële ESNS Extra in De Drie Gezusters in Groningen. Daar kan je iedere dag verschillende organisaties meerdere podia in verschillende zalen zien cureren. Geen officieel deel van de ESNS line-up, maar wel de enige officiële extra. Zo ook Dansende Beren dat op 15 januari de Arcade Stage in De Drie Gezusters inpalmt met de beste Belgische muziek van de toekomst.

Op de line-up voorlopig al drie namen, maar er volgt nog meer. Met PINGPONGCLUB hebben we een van de meest beloftevolle Belgische indierockbands weten te strikken. Hun warme stem in combinatie met de heerlijk dynamische muziek zal je helemaal kunnen opwarmen in het koude noorden. Maar het kan ook steviger tekeer gaan, het furieuze Pink Room dat een mix van punk en garage brengt. Meer volgt!

Hou nu alvast 15 januari tussen 20u en 24u vrij om deze bands te kunnen spotten op de Arcade Stage van De Drie Gezusters. Niet te missen dus!

Meer info via deze link en deze link.


3672 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
LiveRecensies

Noorderslag 2024: Het ei in de bal

Nadat al het Europese talent het drie dagen voor het zeggen had, staat Noorderslag volgeboekt met zowel talentvolle als klinkende Nederlandse acts….
LiveRecensies

Eurosonic 2024 (Dag 3): Alles op alles

Nog één dag lang hield Eurosonic Groningen in zijn greep. Zelfs tijdens de laatste uren bleef de eierballenmuur overuren draaien en de…
LiveRecensies

Eurosonic 2024 (Dag 2): Groots in klein zijn

Na een levendige start op de eerste dag, beloofde de tweede dag van Eurosonic een nog intensere en meer grensverleggende ervaring te…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.