Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Harry Styles – “Adore You”

Nog zeven keer slapen en dan is het zover: het tweede soloalbum van Harry Styles verschijnt. In een ver verleden maakte de Brit deel uit van misschien wel een van de populairste boybands ooit, One Direction, maar intussen is dat passé composé. In 2017 kwam Harry Styles met zijn eerste solosingle en met “Sign Of The Times” bewees hij meteen dat hij evengoed alleen een hit kan scoren. Het debuutalbum klonk anders dan wat we te horen kregen ten tijde van 1D en dat kon ons bekoren. De zanger liet het Sportpaleis dan ook vollopen en volgend jaar staat hij weer in die grote zaal. Voor het zover is, moet Fine Line nog uitkomen. Vanaf de eerste single “Lights Up” was het duidelijk dat Styles voor een andere stijl had gekozen dan op zijn vorige plaat. Het mag er dan wel anders aan toe gaan, maar ook de tweede single “Watermelon Sugar” kon ons bekoren.

Vandaag krijgen we de derde single te horen en deze heet “Adore You“. Met zo een titel verbaast het ons niet dat de nieuwe een vrij zoet liefdesnummer is. ‘I’d walk through fire for you / Just let me adore you / Like it’s the only thing I’ll ever do’ is zeker en vast een tekst waarvoor menig fan zal bezwijken. We vragen ons wel af waarom Harry Styles het nodig vindt om deze tekst te roepen. Aan de andere kant onderscheidt de zanger zich er wel mee van de duizenden andere zoete liefdesliedjes op dat brave toontje. Hier en daar worden we ook verrast door kleine toevoegingen, zoals een subtiel, maar leuk gitaartje of wat percussie. “Adore You” weet ons niet te overtuigen zoals de twee vorige singles dat deden, maar is zeker en vast geen slecht nummer.

Fine Line verschijnt op 13 december en op 25 mei staat Styles in het Sportpaleis. De support zal verzorgd worden door King Princess.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

986 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
2022FeaturesInstagramUitgelicht

De 50 beste albums van 2022

Het jaar loopt langzaam maar zeker op z’n eind. Naar goede gewoonte word je dan gebombardeerd door lijstjes met eindejaarsoverzichten en dit…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Debuutsingle Alice and Jack (Florence Pugh & Harry Styles) - "With You All The Time"

Don’t Worry Darling. De film waar iedereen het al wekenlang over heeft. Niet per se omdat het zo’n cinematografisch meesterwerk is, maar…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Harry Styles komt naar Werchter in 2023!

Ze zijn er vroeg bij in Werchter dit jaar! Het festivalseizoen van 2022 loopt voorzichtig op z’n einde, maar daar is alweer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.