Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Harry Styles – “Watermelon Sugar”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Harry Styles – “Watermelon Sugar”

Ooit het populairste lid uit een van de populairste boybands ooit, maar tegenwoordig gaat hij solo door het leven. Harry Styles scoorde ontelbaar veel hits met de andere jongens van One Direction. In 2017 kwam de Brit met een eigen album en scoorde nog enkele hits zoals “Sign Of The Times” en “Kiwi“. Vervolgens liet hij het Spotpaleis nog eens vollopen en daar speelde hij zijn album integraal samen met nog enkele onuitgebrachte nummers, enkele 1D songs en nog twee covers. Onlangs doorbrak Styles de stilte met “Lights Up” en inmiddels kondigde hij ook zijn twee album en een wereldtournee aan. Het album zal Fine Line heten en op 25 mei strijkt de zanger nog eens neer in het Sportpaleis. Oh ja, het album verschijnt op 13 december. Toevallig de datum waarop zijn ex-vriendin en popicoon Taylor Swift verjaart! Of toch geen toeval?

In 2017 schreef Harry Styles al een nummer over kiwi’s en vandaag is het de beurt aan de watermeloen. Het refrein is opnieuw niet al te moeilijk. Je moet gewoon ‘watermelon sugar high’ enkele keren herhalen en je zingt al mee. Toch voelt het nummer niet simplistisch aan en brengt het warmte met zich mee. Misschien dat de blazers daar voor iets tussen zitten. Voor de literatuurkenners onder ons: “Watermelon Sugar” is een verwijzing naar In Watermelon Sugar van Richard Brautigan. Dat boek is het favoriete boek van model Camille Rowe en zij is ook een ex-vriendin van Harry Styles. Het wordt Taylor Swift verweten dat ze altijd over haar exen zingt, maar haar ex verwijst ook al eens graag naar zijn oude geliefden.

Fine Line verschijnt op 13 december en op 25 mei staat Styles in het Sportpaleis. De support zal verzorgd worden door King Princess.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1225 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
LiveRecensies

Harry Styles @ Festivalpark Werchter: Oase van liefde

De kassa in Werchter rinkelde de afgelopen weken aan recordsnelheid. Waar levende legende Bruce Springsteen TW Classic vorige week op minder dan…
2022FeaturesInstagramUitgelicht

De 50 beste albums van 2022

Het jaar loopt langzaam maar zeker op z’n eind. Naar goede gewoonte word je dan gebombardeerd door lijstjes met eindejaarsoverzichten en dit…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Debuutsingle Alice and Jack (Florence Pugh & Harry Styles) - "With You All The Time"

Don’t Worry Darling. De film waar iedereen het al wekenlang over heeft. Niet per se omdat het zo’n cinematografisch meesterwerk is, maar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.