Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Harry Styles – “Lights Up”

In 2010 nam ene Harry  Styles deel aan X Factor en naarmate de wedstrijd vorderde, werd hij samengezet met vier andere jongens. Ze deden mee om te winnen en keken allemaal alleen in die ene richting. One Direction werd snel een populaire boysband en werd daarna razendsnel populairder en populairder. In 2015 veranderde het vijftal in een kwartet en wat later begon het viertal ook solo muziek op te nemen. Sindsdien is het stil rond One Direction en niet alle jongens hebben solo evenveel succes. Harry Styles heeft tot hiertoe waarschijnlijk de beste solocarrière uitgebouwd. In 2017 bracht hij zijn debuutalbum uit, scoorde hits met onder andere “Sign Of The Times” en “Kiwi” en stond in een bijna uitverkocht Sportpaleis.

Al enkele maanden wordt gezegd dat er nieuwe muziek van Harry Styles zou komen. Meer zelfs, de zanger zei dat zijn nieuwe muziek helemaal anders zou zijn dan zijn solodebuut. De zanger had gelijk. “Lights Up” is veel dansbaarder en klinkt een stuk elektronischer. Doordat Styles zijn stem ook wat anders klinkt, zouden we niet meteen zijn naam aan het nummer linken. Het contrast tussen de refreinen en strofes is vrij groot in het begin doordat de beat wordt afgewisseld met piano, maar naar het einde toe gaan deze mooi samen. Het nummer zit niet alleen goed in elkaar, maar is bovendien ook vrij catchy.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

11 oktober 2019

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief