Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Jordan Mackampa – “Parachutes”

© Josh Shinner

Jordan Mackampa is juist dat wat we op een druilerige zondag nodig hebben. Met zijn debuutsingle werd hij al opgepikt door Julie Adenuga en er volgden al snel vakbladen als NME en Rolling Stone om hem de lucht in te prijzen. In amper twee jaar tijd verzamelden zijn eerste twee ep’s meer dan vijftig miljoen streams en de tendens is verder stijgende. Deze zomer was hij tevens een aangename verrassing op Leffingeleuren. De laatste twee maanden van het jaar heeft Jordan Mackampa nog heel wat op de planning staan met een tour in de VS en Europa. Een debuutalbum zal pas voor volgend jaar zijn, maar daar kijken we dankzij “Parachutes” toch al naar uit.

In zijn nieuwste nummer heeft Jordan Mackampa weer bijzonder veel emoties en passie gestoken. De manier hoe “Parachutes” langzaamaan groeit is leuk gedaan en zorgt voor een aangename luisterbeurt. De trompet en de strijkers die we in de achtergrond horen, hadden gerust wat prominenter in het nummer mogen steken, maar geven nu desondanks een mooie warmte aan het nummer. Met “Parachutes” overtreft Jordan Mackampa zichzelf nog maar eens en hopen we dat het in deze stijgende lijn verder gaat.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

3 november 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief