Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Jordan Mackampa – “Parachutes”

© Josh Shinner

Jordan Mackampa is juist dat wat we op een druilerige zondag nodig hebben. Met zijn debuutsingle werd hij al opgepikt door Julie Adenuga en er volgden al snel vakbladen als NME en Rolling Stone om hem de lucht in te prijzen. In amper twee jaar tijd verzamelden zijn eerste twee ep’s meer dan vijftig miljoen streams en de tendens is verder stijgende. Deze zomer was hij tevens een aangename verrassing op Leffingeleuren. De laatste twee maanden van het jaar heeft Jordan Mackampa nog heel wat op de planning staan met een tour in de VS en Europa. Een debuutalbum zal pas voor volgend jaar zijn, maar daar kijken we dankzij “Parachutes” toch al naar uit.

In zijn nieuwste nummer heeft Jordan Mackampa weer bijzonder veel emoties en passie gestoken. De manier hoe “Parachutes” langzaamaan groeit is leuk gedaan en zorgt voor een aangename luisterbeurt. De trompet en de strijkers die we in de achtergrond horen, hadden gerust wat prominenter in het nummer mogen steken, maar geven nu desondanks een mooie warmte aan het nummer. Met “Parachutes” overtreft Jordan Mackampa zichzelf nog maar eens en hopen we dat het in deze stijgende lijn verder gaat.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2031 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single blackwave. - "champion" (feat. Jordan Mackampa)

Het is weinig overdreven om te zeggen dat blackwave. zich op relatief korte tijd heeft weten te settelen in het Belgische muzieklandschap….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jordan Mackampa - "What Am I"

Een week geleden speelde Jordan Mackampa zijn eerste show ooit op Belgische bodem tijdens Leffingeleuren. De Britse singer-songwriter wist ons te begeesteren…
LiveRecensies

Leffingeleuren 2019 (Dag 3): Vroegtijdige afbraakwerken

De derde dag op Leffingeleuren is traditiegetrouw gevuld met de beste folk, americana en blues; deze keer voortreffelijk geleverd door artiesten als…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.