Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single ICTO feat. 95 Kuston – “Got It”

Ons kleine Belgenlandje loopt tegenwoordig over van het talent en als één van onze ‘Grote Beren van Morgen‘ langzaam maar zeker doorbreekt, dan zijn wij maar al te trots. Cato Vercammen is er bijvoorbeeld zo eentje. Onder de naam ICTO zet de jongedame de Belgische urban-scene helemaal op z’n kop. Met haar eerste hitje “Icy Lady” schopte ze het al tot in de finale van De Nieuwe Lichting en tegenwoordig werkt ze in stilte verder aan haar debuut-ep. Daarvan kregen we een tijdje geleden al het extreem vrolijke “Inbound” te horen en daar voegt ze vandaag “Got It” aan toe.

“Got It” bewijst nog maar eens dat de carrière van ICTO in een stijgende lijn gaat, want dit is zonder twijfel haar beste nummer tot nu toe. De single klinkt poppy, maar toch extreem internationaal en daar kan ook de samenwerking met 95 Kuston, die je misschien kent van Gangthelabel, voor iets tussen zitten. “Got It” klinkt rustiger dan wat we tot nu toe gewoon waren van de zangeres, maar blijft wel binnen haar happy vibes. De single blijft goed hangen en doet ons reikhalzend uitkijken naar de debuut-ep Under Construction, die er dit jaar nog zit aan te komen.

Op 28 november kan je ICTO aan het werk zien op ons eigen Dansende Beren Feest.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single ICTO - "LOL.LY"

ICTO blijft maar singles op ons afvuren! De Vlaams-Brabantse rapster bracht afgelopen zomer nog de twee uitstekende singles “Who Am I?” en…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single ICTO - "Who Am I?"

De Vlaams-Brabantse ICTO blijft hard gaan. Ze had zich voorgenomen elke maand een nummer te releasen, wat haar aardig lukte. In maart…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single ICTO feat. Rian Snoeks - "Child Of The Sun"

Wanneer twee deelnemers aan de Nieuwe Lichting samen muziek maken, is de kans groot dat er wel eens iets moois zou kunnen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.